Boss Marine Versterkers

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Op = Op
  Boss Marine versterker MR1004 4-kanaals 400 Watt
  Normale prijs € 155,95 € 135,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 2. Boss Marine versterker MR 1000 4 kanaals 1000 Watt
  Normale prijs € 359,95 € 312,95
 3. Boss Marine versterker aansluit kit 2
  Normale prijs € 38,95 € 33,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

De voordelen van een Boss Marine versterker

Een Boss marine versterker vergroot de muziekbeleving aan boord. Krachtiger geluid, diepe bassen en een vollere klant zijn een paar van de voordelen die het installeren van een Boss marine versterker met zich meebrengt.

De meeste boot radio’s hebben een vermogen van gemiddeld 4x 20 a 25 Watt. Een prima vermogen wanneer u in een dichte kajuit rustig naar de radio wilt luisteren of in een kleine sloep een achtergrond muziekje wilt afspelen. In die gevallen is meestal de ingebouwde versterker van eenBoss Marine boot radio voldoende.

Wanneer u echter de volume knop ook wel eens wat hogere heeft staan is vaak het nadeel dat wanneer de speakers alleen door de radio worden aangestuurd dit vermogen meestal te krap is voor de gewenste beleving.

In die gevallen in het bij plaatsen van een Boss marine versterker een goede optie. De versterker wordt gevoed door de lijnuitgangen van de radio (ook wel headunit genoemd) Omdat de Boss Marine versterkers speciaal ontworpen zijn om een krachtige, zuivere sound te produceren is alle inwendige elektronica daarop gericht.

Bovendien bent u met een losse extra versterker in staat de aangesloten speakers eventueel te verdelen over de radio en aparte eindversterker.
Zou kunt u bijvoorbeeld, wanneer u 4 luidsprekers wilt aansturen 2 stuk op de radio aansluiten en 1 paar op de losse eindversterker. De 2 speakers aangesloten op de radio hoeven het vermogen alleen nog maar met elkaar te delen terwijl de 2 speakers op de eindversterker meestal nog goed ondersteund kunnen worden door een losse subwoofer waarmee u een extra fundament van lage tonen onder uw muziek plaatst! Naast eindversterkers van Boss zijn ook de Fusion versterkers erg in trek en een geduchte concurrent voor de Boss versterker, echter ook wel wat duurder.

Welke Boss Marine versterker moet ik kopen?

Welke Boss Marine versterker voor u het best geschikt is hangt van een aantal zaken af:
 • Hoeveel speakers wilt u aansturen.
 • Wil ik (ook) een subwoofer aansluiten.
 • Heb ik op de bestaande radio een lijn-uitgang of niet.
 • heb ik de ruimte (geventileerd) op ergens een versterk in te bouwen.
Bij Boss Marine is de keus beperkt to een tweetal types:
De MR 1004, een 4 kanaals versterker met een vermogen van 400 RMS Watt of De MR1000, een evenens 4 kanaals versterker maar dan met een vermogen van 1000 Watt RMS. Wil u gewoon wat extra vermogen, of alleen een subwoofer aansturen? Dan is de MR1004 een prima optie. Heeft u wel een een klein feestje aan boord? Kies dan voor de MR1000 Boss Marine versterker.

Wat zijn de voordelen van een Boss Marine versterker?

Wanneer u een Boss Marine versterker aanschaft koopt u een versterker voor de boot die ontworpen is om in maritieme omstandigheden te kunnen functioneren. De Boss versterkers zijn “weer bestendig” mits volgens de handleiding ingebouwd. Door gebruik te maken van waterbestendige materialen plus een speciale UV coating voor de kunststof delen en de printplaten kan een lange levensduur gegarandeerd worden. Dat is wat bedoeld wordt met weerbestendig.

Daarnaast beschikt een Boss Marine versterker over een oververhittings-beveiliging en een speaker-kortsluitingsbeveiliging. Wanneer en oververhitte versterker weer is afgekoeld zal deze vanzelf weer aanslaan. Van belang is wel dat u de versterker op een plaats monteert waar voldoende ventilatie is en beschermd tegen directe zon- en waterinwerking.

De mooiste feature vinden wij dat beide Boss Marine versterkers over zowel een lijn als speaker input beschikken. In de regel heeft een radio een lijnuitgang en vaak ook een aparte lijnuitgang voor het aansturen van een subwoofer via en versterker.

Mocht uw radio nou alleen beschikken over speakeruitgangen dan zijn deze aan te sluiten op speciale ingangen op de Boss Marine versterker en kunt u dus toch een extra versterker aansluiten aan boord!

De Boss Marine versterkers zijn Class A/B versterkers. In staat om een uitstekende geluidskwaliteit te produceren die beter is dan een alleen een Class A versterker. Dat in combinatie met een zeer lage vervormings-ratio maken dit type eindversterker zeer functioneel.

Is een Boss Marine versterker makkelijk aan te sluiten?

Het simpele antwoord is ja. Natuurlijk, u moet wel een beetje handig zijn en kunnen klussen, maar als u gezegend bent met twee rechterhanden is het inbouwen van een Boss versterker net zo eenvoudig als het inbouwen van een setje Boss Marine Speakers.

Om het helemaal makkelijk te laten zijn is er een speciale Boss Marine aansluitkit te verkrijgen waar alle benodigde kabels in zitten. Check u bij dit product wel of de lengtes voor u toereikend zijn.

Wanneer u extra speakers of misschien wel een subwoofer gaat plaatsen is het van belang te checken of u op de plaats die u voor ogen heeft voldoende ruimte heeft voor de inbouw.

Een Boss Marine versterker kopen bij Nautic Gear

Wanneer u een Boss Marine versterker wilt aanschaffen bent u bij Nauticgear.nl op het juiste adres. Wij leveren als officieel Boss Marine Dealer alles direct uit eigen voorraad. Vandaag besteld is de volgende werkdag bij u in huis. Bij ons kunt u niet alleen voor scherpe prijzen de juiste apparatuur aanschaffen wanneer het om marine radio. U kunt bij ons ook terecht voor een zeer uitgebreid assortiment navigatie en elektronica zoals kaartplotters en fishfinders. Nieuwe Navionics Digitale waterkaart nodig? Bestel hem direct mee!

Heeft u hulp nodig of een technische vraag? Onze dames en heren van de klantenservice helpen u graag met het verstrekken van informatie voor, tijdens of na de aankoop.

Wist u dat, wanneer u veel haast heeft u uw online aangekochte producten na de ontvangst van een afhaalbericht direct bij ons kunt afhalen? Wel zo makkelijk!