Antislip verf

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Hempel Anti-Slip Parels Toevoeging
    Normale prijs € 5,95 € 4,95
  2. Hempel Anti-Slip Dek Coating
    Normale prijs € 29,95 € 25,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Met een goede antislip verf op het dek en gangboorden voorkom je uitglijden aan boord van je boot. Elk jaar weer gebeuren en nare ongevallen doordat mensen met blote voeten of (te)gladde zolen uitglijden over een geschilderd dek enm gangboorden met alle nare gevolgen van dien. Het is daarom raadzaam wanneer een uw dek en gangboorden schilderd deze te voorzien van een goede antislip verf.

Een goede antislip verf voorkomt uitglijden op een nat dek en geeft u ook bij einige zeegang meer grip tijdens het lopen.
Voor u nieuwe antislipverf aanbrengt zorgt u ervoor dat de laag waarover de antislip verf word aangebracht droog en ontvet is.
Weet u niet wat de bestaande verflaag is dan kunt u eerst beginnen met een laag Primer, zoals Pre-Kote aan te brengen.

Deze primer zorgt ervoor dat de antislip verf goed hecht aan het bestaande oppervlak. Wanneer u Pre-kote aanbrengt is he versatandig deze laag een dag (24 uur) uit te laten harden alvorens de antislip verf aan te brengen.

Antislip verf schuren

Antislip verf slijt helaas. En dat betekent dat na een aantal jaren, afhankelijk van de slijtage, je de laag een keer opnieuw zult moeten aanbrengen. Verstandig, om een mooi resultaat te krijgen is even door de zure appel heen bijten en het restant van de oude laag eraf schuren.Dit gaat het beste met een handschuurmachine.

Na het schuren is het van belang het schuursel goed te verwijderen met een natte lap en vervolgens uw dek en of gangboorden te laten drogen. Zou je de bestaande laag laten zitten en de nieuwe laag er overheen aanbrengen dan weet je 1 ding zeker: fraai zal het niet zijn.
Daarom is afschuren echt aan te bevelen voor het mooist resultaat.

Antislip verf kopen

Wanneer u antislip verf wilt kopen schaf dan niet te weinig aan. Anti slip verf voor uw boot laat zich makkelijk aanbrengen met een roller, echter voor het beste resultaat is het het mooiste als u wat dikker de verf aanbrengt tijdens 1 x rollen.
Op die manier worden de korrels evenredig verdeeld over het dek. Na het drogen zal dat een veel egaler beeld geven.. Na het opdrogen zal de antislip verf zo stroef zijn als schuurpapier. Heeft u nog vragen over antislip of andere bootverf? Wij helpen u graag!