Onderwaterverlichting boot

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Allpa Onderwaterverlichting LED 372LM
  Normale prijs € 125,95 € 114,95
 2. Allpa Onderwaterverlichting LED 603LM
  Normale prijs € 151,95 € 137,95
 3. Allpa Onderwaterverlichting LED Rond
  Normale prijs € 147,95 € 134,95
 4. Onderwaterverlichting LED Light Armor Wit 12 - 24 volt
  Normale prijs € 191,95 Vanaf € 174,95
 5. Allpa onderwaterverlichting LED 180LM Cool White
  Normale prijs € 31,95 € 28,95
 6. Allpa onderwaterverlichting LED 20LM Blue
  Normale prijs € 31,95 € 28,95
 7. Allpa onderwaterverlichting LED 68LM Blue
  Normale prijs € 125,95 € 114,95
 8. Allpa Onderwaterverlichting Wit Plug Messing
  Normale prijs € 29,95 € 26,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 9. Båtsystem Aquadisc 100 LED Wit Onderwaterverlichting
  Normale prijs € 250,95 € 227,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Op zoek naar kwalitatief hoogwaardige onderwaterverlichting voor de boot, zoek dan niet verder! Bij Nautic Gear vind je een ruim assortiment aan onderwaterverlichting in verschillende soorten en maten. Onderwaterverlichting zorgt voor extra sfeer wanneer het buiten donker is. Dit geeft een prachtig gezicht. De weerspiegeling van het water in combinatie met de verlichting, eventueel in verschillende kleuren, creëren een mooi plaatje. Belangrijk bij onderwaterverlichting is natuurlijk de kwaliteit van de behuizing en van de lamp zelf. Bij Nautic Gear kiezen we daarom alleen maar voor onderwaterverlichting van de hoogste kwaliteit en niets minder.

Onderwaterverlichting LED

Onderwaterverlichting bestaat zowel met halogene verlichting, als met LED verlichting. Tegenwoordig wordt er over het algemeen met name gekozen voor LED verlichting, dit geldt ook voor LED onderwaterverlichting. Dit heeft verscheidene redenen. Deze zijn hieronder kort uiteen gezet:

 • LED onderwaterverlichting is energiebesparend: dit is natuurlijk altijd welkom. Hoe minder energie je accu hoeft af te leveren, hoe mee energie er over blijft voor andere apparaten. Of je hebt gewoon een kleinere accu nodig
 • LED verlichting is beter voor het milieu: vanzelfsprekend zorgt het vorige voordeel voor een direct voordeel voor het milieu. Hoe minder verspilling, des te meer het milieu er gebaad bij is. Daarnaast bevat het minder schadelijke stoffen en dat is wel zo prettig bij onderwaterverlichting
 • LED onderwaterverlichting gaat langer mee: hierdoor gaat onderwaterverlichting soms wel jaren mee!
 • LED verlichting is verkrijgbaar in meerdere kleuren: onderwaterverlichting LED is verkrijgbaar in vele kleuren, waaronder wit, blauw, groen en rood
 • Natuurlijk is er ook nog halogeen onderwaterverlichting beschikbaar, alleen komt dit steeds minder voor.

  Onderwaterverlichting behuizing

  Aangezien het onderwaterverlichting betreft en de verlichting dus constant onder water gedompeld zal zijn, is een goede behuizing ontzettend belangrijk. Een zwakke behuizing zal snel aangetast worden door corossie en roest en daardoor binnen no-time te onderwaterlamp zelf beschadigen. Er is daarom onderwaterverlichting met een RVS behuizing. Roestvast staal is in zeer hoge mate water- en UV-bestendig en ook goed bestand tegen chemicalien. Andere veelvoorkomende behuizingen voor onderwater verlichting zijn behuizingen van aluminium of kunststof polymeer. De meeste behuizingen hebben een beschermingsgraad van IP68. Niet alleen is het daardoor goed bestand tegen binnendringen van water, maar ook stof heeft geen kans, wanneer de boot niet in het water ligt.

  Onderwaterverlichting boot

  Zoals gezegd geeft onderwaterverlichting een extra dimensie aan het aanzicht van de boot in het water. Je kunt de boot op elke gewenste manier 'aankleden' met de onderwaterverlichting. Zo kunt u kiezen voor verschillende kleuren, voor één specifieke kleur of gewoon voor wit. De kleur van het licht of de kleurtemperatuur van LED verlichting wordt uitgedrukt in de eenheid Kelvin (K). De lampen zijn daarnaast verkrijgbaar met verschillende lichtsterktes. Hoe hoger het aantal lumen (LM), hoe feller het licht is.

  De onderwaterverlichting is zowel met opbouw montage en met inbouw montage beschikbaar. Onderwaterverlichting is overigens niet alleen op de boot te plaatsen, maar denk ook aan onderwaterverlicht voor de steiger.

  Onderwaterverlichting kopen

  Nautic Gear biedt een mooi assortiment aan onderwaterverlichting voor de boot van alleen de hoogste kwaliteit. Vergeet niet de andere bootverlichting en navigatieverlichting te bekijken. Bij ons vindt u de mooiste marine onderwater verlichting voor de boot met verschillende diameters, hoogtes, lichtsterktes, branduren en kleurtemperaturen. Wij voeren onder andere Allpa onderwaterverlichting en Attwood onderwaterverlichting. Wenst u graag nadere informatie, dan kunt u onze deskundige klantenservice mailen of bellen. Wij staan u graag bij met advies. Bestel vandaag nog uw luxe onderwaterverlichting voor uw boot, online bij Nautic Gear! Wij helpen u graag!