Buitenboordmotorslot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Geef dieven geen kans met een hoge kwaliteit buitenboordmotorslot van Nautic Gear! Bij ons kun je terecht voor verschillende modellen die op diverse manieren zijn aan te sluiten. Alle varianten in ons ruime aanbod zorgen ervoor dat je je boot rustig kunt achterlaten. Zo hoef je niet bang te zijn dat dieven er met je boot of motor vandoor zullen gaan. De boot zelf kan ook de nodige beveiliging gebruiken. Daarom kun je bij ons naast een buitenboordmotorslot ook terecht voor een betrouwbaar boot slot!

Buitenboordmotorslot SCM

In onze webwinkel vind je slechts het beste van het beste op het gebied van bootbeveiliging. Daarom biedt Nautic Gear je de keuze voor een buitenboordmotorslot dat SCM gecertificeerd is! SCM staat voor Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging, een instituut dat de SCM certificaten mag afgeven. Hiervoor moet een slot aan strenge eisen voldoen. Zo wordt een buitenboordmotorslot pas SCM gecertificeerd als het voor een minimum tijd bestand is tegen diefstal. Wil je geheel zeker zijn van de beveiliging van je boot, jacht of sloep? Neem dan ook eens een kijkje in onze hangsloten afdeling.

Stazo buitenboordmotorslot

Voor ultieme beveiliging tegen diefstal en een hoge gemoedsrust is een Stazo buitenboordmotorslot van Nautic Gear de oplossing! De sloten van dit merk genieten een internationale certificering en zijn eenvoudig te monteren, zonder van gereedschap gebruik te hoeven maken. Je kunt kiezen uit sloten van verschillende soorten en formaten. Eén van de opties is een dikwandige roestvrijstalen constructie die geschikt is voor motoren tot 40 pk. Bestel je Stazo buitenboordmotorslot bij Nautic Gear!

Buitenboordmotorslot kopen

Online je bootonderdelen zoals je buitenboordmotorslot kopen is heel eenvoudig bij Nautic Gear. In onze webwinkel bestel je de beste boot beveiliging tegen de laagste prijzen! Voor je tot aankoop overgaat, is het belangrijk te weten hoeveel PK je buitenboordmotor heeft. De aanschaf van het juiste model buitenboordmotorslot kan hier namelijk afhankelijk van zijn. Als je met vragen zit, kun je die altijd aan onze deskundige klantenservice stellen. Een hoge kwaliteit buitenboordmotorslot kopen doe je bij Nautic Gear!