Buitenboordmotorslot

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Beste Koop!
  Powerlock Buitenboordmotorslot BBM-XL Bout Bevestiging SCM Goedgekeurd
  Normale prijs € 77,95 € 69,95
 2. Beste Koop!
  Powerlock Buitenboordmotorslot BBM1 SCM goedgekeurd 2 tot 10 Pk
  Normale prijs € 86,95 € 77,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 3. Beste Koop!
  Powerlock Buitenboordmotorslot BBM-2 SCM goedgekeurd vanaf 10 Pk
  Normale prijs € 97,95 € 86,95
 4. Goede Keus!
  LOCKK Buitenboordmotorslot OBL1 SCM goedgekeurd
  Normale prijs € 109,95 € 99,95
 5. Goede Keus!
  LOCKK Buitenboordmotorslot OBL2 SCM goedgekeurd boutslot
  Normale prijs € 89,95 € 79,95
 6. Buitenboordmotorslot SCM goedgekeurd Steady
  Normale prijs € 115,95 Vanaf € 93,00
 7. Buitenboordmotorslot Steady boutbevestiging SCM
  Normale prijs € 85,95 € 75,95
 8. Buitenboordmotorslot voor Talamex TM en X-serie motoren
  Normale prijs € 29,95 € 27,95
 9. TIP!
  Stazo Spindle Lock buitenboordmotorslot SCM gekeurd
  Normale prijs € 118,95 € 107,95
 10. Buitenboordmotor slot Stazo Smartlock SCM goedgekeurd
  Normale prijs € 129,95 Vanaf € 117,95
 11. Stazo Nutlock slot voor buitenboordmotoren
  Normale prijs € 109,95 € 99,95
 12. Stazo Lasso Kabel QL 20mm. 2,5 of 5 meter lengte
  Normale prijs € 80,95 Vanaf € 73,95
 13. Talamex Buitenboordmotor slot
  Normale prijs € 68,95 € 64,95
 14. Buitenboordmotor slot
  Normale prijs € 42,95 € 39,95
 15. Allpa Buitenboordmotorslot RVS
  Normale prijs € 43,95 € 40,95
 16. Aanbieding!
  Buitenboordmotorslot RVS 30 cm
  Normale prijs € 39,95 € 30,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 17. Durasafe fluistermotor slot voor (Minn Kota) elektrische buitenboordmotoren
  Normale prijs € 22,95 € 21,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Geef dieven geen kans met een hoge kwaliteit buitenboordmotorslot van Nautic Gear! Bij ons kun je terecht voor verschillende modellen die op diverse manieren zijn aan te sluiten. Alle varianten in ons ruime aanbod zorgen ervoor dat je je boot rustig kunt achterlaten. Zo hoef je niet bang te zijn dat dieven er met je boot of motor vandoor zullen gaan. De boot zelf kan ook de nodige beveiliging gebruiken. Daarom kun je bij ons naast een buitenboordmotorslot ook terecht voor een betrouwbaar boot slot!

Buitenboordmotorslot SCM

In onze webwinkel vind je slechts het beste van het beste op het gebied van bootbeveiliging. Daarom biedt Nautic Gear je de keuze voor een buitenboordmotorslot dat SCM gecertificeerd is! SCM staat voor Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging, een instituut dat de SCM certificaten mag afgeven. Hiervoor moet een slot aan strenge eisen voldoen. Zo wordt een buitenboordmotorslot pas SCM gecertificeerd als het voor een minimum tijd bestand is tegen diefstal. Wil je geheel zeker zijn van de beveiliging van je boot, jacht of sloep? Neem dan ook eens een kijkje in onze hangsloten afdeling.

Buitenboordmotorslot Stazo

Voor ultieme beveiliging tegen diefstal en een hoge gemoedsrust is een Stazo buitenboordmotorslot van Nautic Gear de oplossing! De sloten van dit merk genieten een internationale certificering en zijn eenvoudig te monteren, zonder van gereedschap gebruik te hoeven maken. Je kunt kiezen uit sloten van verschillende soorten en formaten. Eén van de opties is een dikwandige roestvrijstalen constructie die geschikt is voor motoren tot 40 pk. Bestel je Stazo buitenboordmotorslot bij Nautic Gear!

Een onzettend doordacht slot die niet alleen je buitenboordmotor beschermd tegen diefstal maar ook je boot is het stazo smartlock buitenboordmotorslot.
Het slot zelf beschermt je op de spiegel gemonteerde buitenboordmotor. Met de optionele 20mm lassokabel zet je tevens direct je boot op slot. Zo zijn en je buitenboordmotor en je boot tegen diefstal beschermd. Het is een slimme vondst die bovendien een SCM goedkeuring heeft.

Buitenboordmotorslot kopen

Online je bootonderdelen zoals je buitenboordmotorslot kopen is heel eenvoudig bij Nautic Gear. In onze webwinkel bestel je de beste boot beveiliging tegen de laagste prijzen! Voor je tot aankoop overgaat, is het belangrijk te weten hoeveel PK je buitenboordmotor heeft. De aanschaf van het juiste model buitenboordmotorslot kan hier namelijk afhankelijk van zijn. Als je met vragen zit, kun je die altijd aan onze deskundige klantenservice stellen.

Sinds enige tijd is er van het merk LOCKK een SCM goedgekeurd buitenboordmotorslot op de markt dat bruikbaar is op de meeste motoren met knevel-bevestiging tot ongeveer 30 Pk. Handig omdat concurrerende buitenboordmotorsloten vaak 2 modellen leveren om deze range af te dekken.

Een hoge kwaliteit buitenboordmotorslot kopen doe je bij Nautic Gear!

Hoe werkt een buitenboordmotorslot?

De meeste buitenboordmotorsloten zijn zo ontworpen dat ze de knevels waarmee een buitenboordmotor vastgezet wordt op de spiegel van de boot afgedekt worden. Dit gebeurd in de regel door een langwerpige buis of kokerprofiel.
Deze worden vervolgens doormiddel van een slot wat op de buis is aangebacht op slot gezet. De grote verschillen tussen de verschillende buitenboordmotorsloten zit hem in het materiaal en de consructie van het slot.
Is het buitenboordmotorslot SCM goedgekeurd dan voldoen zo'n slot aan de hoge eisen die dit keurmerk stelt aan en slot voor een buitenboordmotor. De meete buitenboordmotorsloten kunnen tijdens het varen blijven zitten.
Er zijn ook eenvoudige sloten verkrijgbaar voor buitenboordmotoren. Deze zijn meetal lichter van constructie.

Wat is het voordeel van een SCM goedgekeurd buitenboordmotor slot?

Een buitenboordmotorslot met een SCM goedkeuring voldoet aan de eisen die gesteld worden wanneer het gaat het weerstand kunnen bieden aan een gelegeheidsdief, klasse standaard 3 minuten, en een professione dief, klasse zwaar, 5 minuten.
Koopt u een slot met een SCM (Stichting certificering motorrijtuigbeveiliging) keurmerk. Elk jaar worden grote aantallen buitenboormotoren gestolen. Dat is dan ook de reden dat verzekeraars bijna altijd een SCM goedgekeurd slot vragen bij het afsluiten van een verzekering.
Een SCM goedgekeurd slot biedt dus een hogere weerstand bij diefstal en zorgt voor het verzekerbaar zijn van uw buitenboordmotor.
Komt het niet zo nouw omdat u een oud motortje heeft? Dan zijn er ook voordeligere sloten verkrijgbaar.

Wat is het beste buitenboordmotorslot?

Er zijn veel buitenboordmotorsloten te koop, welke de beste voor u is hangt van een aantal zaken af. Daarom onze top 6 van buitenboordmotorsloten: De Powerlock sloten zijn uiteraard voorzien van een SCM keurmerk en vervaardigd van geborsteld RVS.
2 stevige, eveneens van RVS gemaakte sleutel worden meegeleverd plus een unieke codekaart.
De Powerlock premium cylinder is een CL-400 type en bestand tegen de weersinvloeden op het water.
hte slot laat zich door de losse slotplaten envoudg aanbrengen en losmaken waarbij het aan de binnenzijde aangebrachte foam rammelen tegengaat.
Het is onze absolute NR1!
Powerlock buitenboordmotorslot SCM goedgekeurd Dit Lockk buitenboordmotorslot is geschikt voor motoren van 2 tot 30 Pk buitenboordmotoren. Het past dus nagenoeg altijd.
uiteraard is dit Lockk slot voorzien van een SCM goedkeuring.
Een ander voordeel is dat dit slot op slot te zetten is zonder sleutel. Wanneer u het slot aanbrengt gaat deze vanzelf op slot. iets dat bij ander sloten vaak niet het geval is.
Bijna de eerste plaats, maar toch onze nummer 2
Het Stazo Smartlock met Quicklink kabel is een super handig buitenboordmotorslot dat niet alleen de buiteboordmotor tegen diefstal beschermd maar ook uw boot!
Dit slot bestaat namelijk (afhankelijk hoe het het besteld) uit twee delen: het smartlock dat 1 knevel afschermd en een zogenaamde Quick-link kabel dat u makkelijk aan de steiger kunt bevestigen door de aanwezige lus en waarbij de andere kant vastgemaakt kan wroden aan het Smart lock doormidel van de Quick link constructie>
Op deze manier beveiligd u niet alleen uw buitenboordmotor maar ook uw boot zelf is goed verankerd.
Zouden dieven met een decoupeerzaag uw spiegel eruiot zagen dan hangt nog steeds uw buitenboordmotor aan een slot. Een boot met een gat in de spiegel is niet veel waard.
Onze derde keuze, wilt u ook uw boot direct op slot zetten dan is dit het beste slot dat u kunt kopen!
het Powerlock BBM-XL slot is een slot waarmee u eenvoudig bnuitenboordmotoren die doormiddel van een boutbevestiging aan de spiegel zitten kunt beveiligen tegen diefstal.
Het is een zwaar van geborsteld RVS gemaakt slot met een premium cl-400 marine grade cylinder. Het slot is zeer fraai afgewerkt en heeft een luxe uitstraling.
Het is de afwerking van het slot en de bijna "Apple"achtige verpakking die ervoor zorgen dat de 4de plaats hier echt verdient is.
Het steady buitenboordmotorslot is een SCM goedgekeurd slot dat al jaren op de markt is.
het is verkrijgbaar in twee varianten: tot 15 Pk en vanaf 15 Pk.
Het is een eenvoudg aan te brengen stevig slot dat bestaat uit een RVS buis met een sleuf en een dop met een cylinderslot en bajonetsluiting.
Dit is dan ook direct het aandachtspunt van dit slot. Het bajonet systeem is zo ingenieus dat het soms lastig te beoordelen is of het slot afgesloten is of niet, en dus niet te bepalen of de dop op slot zit of niet.
Met even wat oefening is het snel duidelijk. Wordt je boos en zet je teveel kracht op de sleutel dan kan deze afbreken.
Mooi slot maar met beleid openen en sluiten.
Wel fraai is de neoprene binnen bekleding die rammelen tegengaat.
Is lange tijd het best verkochte slot geweest en nog steeds goed, maar zou wel een upgrade mogen krijgen.
Het Stazo Spindle lock is een zeer goed slot dat ondergewaardeerd is.
Het mooie van dit slot is dat het aan de binnenzijde voorzien is van een meedraaiende, geharde, ijzeren staaf dat het nagenoeg onmogelijk maakt dit slot door t zagen.
het is juist die eigenschap en contructie die ook de prijs van dit slot bepalen. Maar het is zeker het geld waard en dus wat ons betreft een slot dat niet mag ontbreken in welke top 10 dan ook!

Buitenboordmotorslot kopen bij NauticGear.nl

Wanneer u een butienboordmotorslot wilt aanschaffen doet u dat vertrouwd en voordelig bij NauticGear.nl
Wij leveren alle buitenboordmotorsloten direct uit eigen voorraad. Voor 20:30 besteld, volgende werkdag thuis!
Wij leveren op alle bootsloten tenminste 2 jaar garantie. Weet u niet goed welk buitenboordmotorslot u moet aanschaffen? Geen nood, belt u met onze klantenservice. Zij helpen u graag de juiste keuze te maken. Bent u toch niet tevreden, dan heeft u tot 14 dagen na aanschaf de tijd uw artikel te retourneren.

Wist u dat u bij Nautic Gear een compleet assortiment bootsloten kunt vinden. zo kunt u bij ons ook terecht voor dek- en steigersloten, maar ook voor hangsloten en kabels om uw boot mee vast te leggen.

Heeft u uw boot aan uw eigen steiger? bekijk dan eens ons assortiment steigerverlichting