Dekdouche voor uw boot

Dekdouche voor uw boot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Een dekdouche aan boord van uw boot is natuurlijk een luxe die niet mag ontbreken. Om heerlijk af te koelen na een warme dag, om je af te spoelen als u een stuk heeft gezwommen en natuurlijk wanneer u meerdere dagen achter elkaar op uw boot verblijft. Bij NauticGear vind u een range aan dekdouche producten voor de boot, van een complete dekdouche tot een losse doucheslang of douchekop. Het monteren van een douche op uw boot is voor de handige doe-het-zelver prima te doen!

Met een Dekdouche douchen aan boord

Wanneer u wilt douchen aan boord van uw boot is het natuurlijk wel lekker om een warme douche te hebben. Een boiler voor de boot om het water te verwarmen is daarom raadzaam om aan boord te hebben. Met een mengkraan waar u de doucheslang op aansluit kunt u dan de temperatuur in stellen die u het prettigst vind. Een douche afvoerset zorgt ervoor dat het douchewater weggepompt wordt naar de vuilwatertank. Vergeet niet een terugslagfilter te plaatsen zodat overtollig water niet terugstroomt en in de afvoerbak blijft staan. Wat ook nog belangrijk is wanneer u wilt douchen aan boord is dat u zorgt voor frisse lucht in de natte ruimte. Dit om schimmelvorming tegen te gaan. Plaats daarom goede ventilatie voor uw boot in de natte ruimte.

Dekdouche boot

Een douche op het dek is een uitkomst wanneer u geen ruimte heeft in uw kajuit voor een natte ruimte maar wel na het zwemmen u zelf even wilt afspoelen. Een dekdouche kunt u mooi inbouwen in de wand of het dek zodat hij niet in de weg ligt op het moment dat u er geen gebruik van maakt. Tip: Wanneer het mogelijk is plaats dan de dekdouche in de buurt van uw zwemtrap van uw boot of zwemplateau. Dan stapt u zo na het zemmen direct onder de douche. U zult er plezier van hebben.