Schroefasvet

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Het metaal waar schroefassen en andere lagers van gemaakt zijn kan door water of vuil worden aangetast. Daarom is het van belang om deze onderdelen te beschermen met schroefasvet! De Eurol varianten van Nautic Gear zijn specifiek voor de scheepvaart bedoeld. Het overtreft de waterafstotende eigenschappen van calcium verzeepte vetten. Voor kwalitatief hoog roestwerend schroefasvet moet je bij Nautic Gear zijn!

Schroefasvet boot

Om het vastlopen of beschadigen van je schroef of motor te voorkomen kun je met schroefasvet je boot beschermen. Het is geschikt om aan te brengen op alle smeerpunten die direct in contact komen met water. Ook glij-, rol- en kogellagers kunnen met deze beschermlaag ingevet worden. Zowel in zoet- als zoutwater worden de kwetsbare motoronderdelen van je boot gevrijwaard van corrosie. Ga goed voorbereid het water op en bestel bij Nautic Gear schroefasvet om je boot te beschermen!

Schroefasvet boot kopen

Bij Nautic Gear kun je voor de gunstigste tarieven schroefasvet voor je boot kopen. Om je boot in topconditie te houden kun je tevens bij ons terecht voor de beste poets & onderhoudsmiddelen. Heeft je motor een goede doorsmeerbeurt nodig? Dan komen de smeermiddelen en oliën van Nautic Gear als geroepen! Dankzij ons ruime assortiment kun je geheel voorbereid aan je bootreis beginnen. Wil je schroefasvet voor je boot kopen? Dan is Nautic Gear waar je wezen moet!