Schroefasvet

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Kroon-oil Schroefasvet Koker 400g
  Normale prijs € 11,15 € 8,25
 2. Kroon-oil Schroefasvet Pot 600g
  Normale prijs € 14,25 € 11,25
 3. Schroefasvet Eurol in koker of pot
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 4. Starbrite Lithium Schroefasvet Waterbestendig 454 gram
  Normale prijs € 25,95 € 23,95
 5. Starbrite Smeerpistool voor Schroefasvet
  Normale prijs € 44,95 € 42,95
 6. Starbrite Verlengstuk voor Smeerpistool
  Normale prijs € 18,95 € 17,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Het metaal waar schroefassen en andere lagers van gemaakt zijn kan door water of vuil worden aangetast. Daarom is het van belang om deze onderdelen goed te beschermen met schroefasvet! De Eurol varianten van Nautic Gear zijn specifiek voor de scheepvaart bedoeld. Het overtreft de waterafstotende eigenschappen van calcium verzeepte vetten. Voor kwalitatief roestwerend schroefasvet moet je bij Nautic Gear zijn!

Schroefasvet boot

Voorkom het vastlopen of beschadigen van je schroef of motor door met schroefasvet je boot te beschermen. Het is geschikt om aan te brengen op alle smeerpunten die direct in contact komen met water. Ook glij-, rol- en kogellagers geef je met dit vet eenvoudig een nieuwe beschermlaag. Zowel in zoet- als zoutwater worden de kwetsbare motoronderdelen van je boot gevrijwaard van corrosie. Ga goed voorbereid het water op en bestel bij Nautic Gear schroefasvet om je boot te beschermen!

Schroefasvet koker

Voor alle smeerpunten op je boot die blootstaan aan water kun je een hoogwaardige schroefasvet koker bestellen bij Nautic Gear. Deze bevat 400 gram vet dat speciaal is ontwikkeld voor marine gebruik. De samenstelling is ideaal voor het gebruik op schepen en is beter dan de samenstelling van bijvoorbeeld calcium verzeepte vetten. In ons ruime assortiment vind je de beste middelen voor bootonderhoud, van een schroefasvet koker tot de beste antivries boot om je vaartuig winterklaar te maken.

Schroefasvet kopen

Bij Nautic Gear kun je voor de gunstigste tarieven schroefasvet kopen. Om je boot in topconditie te houden kun je tevens bij ons terecht voor de beste poets- en onderhoudsmiddelen. Heeft je motor een goede smeerbeurt nodig? Dan komen de smeermiddelen en oliën van Nautic Gear als geroepen! Dankzij ons ruime assortiment kun je geheel voorbereid aan je bootreis beginnen. Wil je schroefasvet kopen voor je boot? Dan is Nautic Gear de plek waar je zijn moet!