Alphatronics

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Voor entertainment onderweg is Alphatronics het beste merk! In de webwinkel van Nautic Gear vind je verschillende toestellen met HD-ready of Full HD beeldkwaliteit. Ons ruime assortiment voorziet je bovendien in verschillende TV accessoires om het bekijken van je favoriete films en shows nog gemakkelijker te maken. Deze helpen je zowel met de signaalontvangst als de installatie van je toestel. Geniet volop van de beste kwaliteit met een Alphatronics televisie aan boord!

Alphatronics TV

Niks te doen aan boord? Natuurlijk wel! Met een Alphatronics TV op je boot hoef je onderweg niks te missen van de programma’s die je normaal gesproken thuis zou bekijken. Om hier zeker van te zijn kun je voordelig een handige DVB-T antenne bestellen bij je toestel. Hiermee ben je verzekerd van de beste ontvangst aan boord! Bij Nautic Gear heb je de keuze uit verschillende modellen van de Alphatronics TV. Op onze website worden alle specificaties nauwkeurig omschreven, zodat je eenvoudig vindt wat je zoekt.

Alphatronics TV 12 volt

Welk model je ook kiest, je kunt heel eenvoudig je Alphatronics TV op een 12 volt voedingsbron aansluiten. Hiervoor wordt standaard een 12 volt aansluitkabel meegeleverd. Je kunt bij ons onder andere kiezen voor een toestel met ingebouwde satelliettuner met FastScan, waarmee je in een handomdraai de zenderlijst van Canal Digitaal of Tv Vlaanderen inlaadt. Heb je al een toestel maar beschikt die niet over deze functie? Dan kun je één van onze 12 volt satelliet ontvangers installeren. Deze bestel je eenvoudig samen met je Alphatronics TV voor 12 volt voeding bij Nautic Gear!

Alphatronics LED TV

Voor de hoogste beeldkwaliteit is een Alphatronics LED TV de beste keuze. Hiervan zijn diverse modellen bij Nautic Gear verkrijgbaar. Je hebt de keuze uit apparaten van HD-ready of Full HD kwaliteit voor een perfecte resolutie. Via een HDMI-kabel kun je op deze toestellen eenvoudig een Blu-ray speler aansluiten. Zo kun je altijd je favoriete films aan boord bekijken wanneer je wilt. Bekijk onze modellen online en bestel je Alphatronics LED TV bij Nautic Gear!