Rubberboot kopen

Als je veilig het water op wilt gaan, dan kun je bij Nautic Gear een betrouwbare rubberboot kopen! Voor diverse doeleinden hebben we verschillende Talamex boten op voorraad. Al onze rubberboten zijn gemaakt van hoge kwaliteit PVC en eenvoudig op te pompen en op te bergen. Bij de meeste boten word een voetpomp standaard meegeleverd. Ga je voor gemak en comfort? Dan adviseren wij je een elektrische luchtpomp mee te bestellen. Een hoge kwaliteit rubberboot kopen bij Nautic Gear is altijd aan te bevelen, omdat onze boten als totaalpakket worden geleverd, met onder andere een pomp en een reparatieset.

Talamex rubberboot kopen

Als je prioriteit geeft aan veiligheid, comfort en plezier op het water is een Talamex rubberboot kopen een verstandige keuze! Onze voorraad bestaat uit rubberboten van verschillende series, zoals de Aqualine, Greenline en de Funline voor jong en oud. Het maximum aantal opvarenden verschilt per model. De boten worden geheel vaarklaar geleverd. Als je boot aan onderhoud toe is, kun je deze met onze onderhoudsaccessoires eenvoudig en snel opknappen. Voordelig, efficiënt en eenvoudig; dat zijn de eigenschappen waar u bij een Talamex rubberboot kopen in onze webwinkel van profiteert!

Rubberboot kopen 3 personen

Om als drietal van het water te kunnen genieten kun je bij Nautic Gear voor een zacht prijsje een rubberboot kopen voor 3 personen. In onze webwinkel staat per model aangegeven voor hoeveel personen er plaats is. Ook een maximumgewicht kun je in de uitgebreide omschrijving van de boot terugvinden. Afhankelijk per boot bedraagt deze tussen de 300 en 400 kilo. Elke rubberboot krijgt het juiste aantal peddels meegeleverd, zodat jullie jezelf eenvoudig kunnen voortbewegen.

Willen jullie wat meer spanning op het water? Dan kunnen jullie naast een rubberboot kopen voor 3 personen ook een kijkje nemen bij onze funtubes. Haak een funtube vast achter een motorboot, neem plaats en zet je schrap!