Motorinstrumenten

Motorinstrumenten
Highlights

Motorinstrumenten voor uw boot koopt u bij Nautic Gear. Waarom? Wij bieden een zeer brede range motorinstrumenten aan van diverse merken en in diverse uitvoeringen. De meeste leveren we direct uit eigen voorraad. Dat beteket dat u ze na bestellen ok snel in huis heeft. Wij bieden motorinstrumenten aan van diverse merken. Zo staat het merk Wema bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Veel belangrijker voor u: Een Wema motorinstrument is rondom waterbestendig. Dus niet alleen de voorzijde maar ook de achterzijde is gesloten.
Dat maakt een Wema motorinstrument tot een zeer goede keuze waneer u deze in de openlucht moet monteren. Zou u dus montorinstrumenten bij uw buitenstuurstand willen plaatsen dan is de keuze voor een Wema meter een zeer aan te bevelen keuze!

Voordelige motorinstrumenten

Wilt u motorinstrumenten inbouwen in de kajuit in een dashboard? en wilt u op uw portomonee letten? Dan zou eens kunnen kijken naar onze serie CN motorinstrumenten. Deze bieden zeer leuke klokken voor een dito prijs. In vergelijk met Wema is bij een CN motorinstrument alleen de voorzijde waterbestendig. Cn motorinstrumenten zijn prima toepasbaar, zeker in een binnensituatie, u krijgt 2 jaar garantie en zijn zeer scherp geprijsd. Kwalitatief goed, maar eenvoudiger dan een Wema motorinstrument, eerlijk is eerlijk.

Motorinstrumenten voor de boot

Al sinds 2010 verkopen wij een brede range motrinstrumenten voor de boot. Van brandstoftankmeter tot GPS snelheidsmeter en alles wat daar tussen zit. Bij ons kunt u terecht voor motorinstrumenten van Wema, CN, en VeeThree. Bent u voornemens om de instrumenten binnen in een kajuit in te bouwen? Dan zijn de motorinstrumenten vna CN een goede optie. Bouwt uw de motorintsrumenten in in een open console of direct in de openlucht? Dan is WEMA een verstandige keuze. Waneer u vragen heeft over het inbouwen van motorinstrumenten dan helpen wij u graag!

Motorinstrumenten kopen bij Nautic Gear

Het kopen van motorinstrumenten bij Nautic Gear heeft voor een een groot aantal voordelen, en dat is niet alleen een scherpe prijs:

  • Levering direct uit eigen voorraad
  • Voor cut-off tijd besteld, volgende werkdag thuis (mits op vooraad)
  • Deskundige klantenservice, elke werkdag bereikbaar
  • Haast? Haal na het plaatsen van uw online bestellen deze af bij ons magazijn
  • Handige voordeelbundels maken het kopen van uw motorinstrumenten gemakkelijker en voordeliger.

Naast de motorinstrumenten kunt u bij Nautic Gear ook terecht voor het kopen van Wema gevers en sensoren voor uw motorinstrumenten. Zo kunt u direct alles wat u nodig heeft in 1 keer aanschaffen. Super handig! Maar ook voor de aanschaf van een uitstekende en scherpgeprijsde boegschroef kunt u bij ons terecht. Heeft u nog vragen over motorinstrumenten? Wij helpen u graag!