Motorinstrumenten

Motorinstrumenten

Motorinstrumenten voor uw boot koopt u bij Nautic Gear. Waarom? Wij bieden een zeer brede range motorinstrumenten aan van diverse merken en in diverse uitvoeringen. De meeste leveren we direct uit eigen voorraad. Dat beteket dat u ze na bestellen ok snel in huis heeft. Wij bieden motorinstrumenten aan van diverse merken. Zo staat het merk Wema bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Veel belangrijker voor u: Een Wema motorinstrument is rondom waterbestendig. Dus niet alleen de voorzijde maar ook de achterzijde is gesloten.
Dat maakt een Wema motorinstrument tot een zeer goede keuze waneer u deze in de openlucht moet monteren. Zou u dus montorinstrumenten bij uw buitenstuurstand willen plaatsen dan is de keuze voor een Wema meter een zeer aan te bevelen keuze!

Voordelige motorinstrumenten

Wilt u motorinstrumenten inbouwen in de kajuit in een dashboard? en wilt u op uw portomonee letten? Dan zou eens kunnen kijken naar onze serie CN motorinstrumenten. Deze bieden zeer leuke klokken voor een dito prijs. In vergelijk met Wema is bij een CN motorinstrument alleen de voorzijde waterbestendig. Cn motorinstrumenten zijn prima toepasbaar, zeker in een binnensituatie, u krijgt 2 jaar garantie en zijn zeer scherp geprijsd. Kwalitatief goed, maar eenvoudiger dan een Wema motorinstrument, eerlijk is eerlijk.