Scout Antennes

Het Italiaanse Scout is al meer dan 30 jaar een vooraanstaande leverancier van hoogwaardige antenne’s voor boten en jachten. Vooral de Scout VHF antenne’s (marifoon antenne’s ) zijn zeer populair onder de watersporters en beroepsschippers.

De prestaties, stevige solide constructie, zeewaterbestendigheid en bestendigheid tegen UV straling zorgen ervoor dat veel watersporters kiezen voor een Scout antenne.

De meest verkochte Scout antenne’s zijn de marifoon antenne’s, ook wel VHF antenne’s genoemd.
Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, types en materiaal.

Naast de “Standaard” Scout marifoon antenne’s met de bekende PL259 connector levert Scout ook een range VHF antenne’s met zogenaamde QuickFit aansluitingen, ook wel FME aansluitingen genoemd.

Het voordeel hiervan is dat u niet hoeft te solderen. Bovendien zitten de pluggen al aan de antennekabel voorgemonteerd. Omdat de plug net zo dik is als de kabel heeft u geen probleem met het doorvoeren van een kabel door een dek bijvoorbeeld. Een ander voordeel van de Scout QuickFit modellen is dat de connector al in de fabriek aan de kabel is geperst. U bent dus zeker van een uitstekende connectie!

Naast Marifoon antenne’s levert Scout ook en brede range aan DVB-T2 antenne’s. Hiermee ontvangt u moeiteloos elke beschikbare DVB-T2 zender. En omdat ze rondom gevoelig zijn hoeft u nooit u antenne te verdraaien voor een goede ontvangst. De types met en regelbare Gain zijn ook nog een af te stellen in de mate van ontvangst gevoeligheid.

NauticGear, Importeur van Scout Antenne’s

Omdat we van oudher al veel antenne’s leveren voor zowel de pleziervaart als beroepsvaart zijn we tros op het feit dat we nu ook onze klanten kunnen voorzien van de hoogwaardige Scout antenne’s.

Of het nu om vervanging gaat, of het leveren van een complete antenne installatie, inclusief dek of railbevestiging, kabel en connectoren, wij leveren direct uit onze eigen voorraad.
Daardoor bent u verzekerd van een snelle uitlevering van uw bestelling!

Heeft u vragen over Scout antenne’s ? Onze deskundige klantenservice helpt u graag!