Buitenboordmotor

Buitenboordmotor

Wanneer je vaart, wil je volop genieten van het water en het buitenleven. Een betrouwbare en geruisloze buitenboordmotor is een belangrijke voorwaarde om hier aan te voldoen. Bij Nautic Gear ben je aan het juiste adres om precies de buitenboordmotor te bestellen die aan je wensen tegemoet komt. Of je nu een krachtige of minder krachtige motor zoekt voor achter je boot, sloep of rubberboot. Je kunt kiezen tussen een benzinemotor of een elektrische motor. Deze zijn voordelig verkrijgbaar in onze webwinkel. Door de bijgeleverde onderdelen ben je na aankoop direct klaar om te varen!

Buitenboordmotor elektrisch

De laatste jaren zijn onder schippers elektrische buitenboordmotoren zeer geliefd. In onze webwinkel tref je motoren aan van gerenommeerde merken als Minn Kota en Talamex met verschillende vermogens. De Minn Kota Endura elektrische buitenboordmotoren zijn geliefd onder sportvissers. Deze motoren worden geroemd om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De Talamex motoren zijn praktisch en “No-Nonsense” en hebben standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Hiermee is het een uitstekende keuze voor zowel de recreatieve watersporter als voor de sportvisser! Wil je bij het vissen, deze goed kunnen spotten? Bekijk dan ons aanbod fishfinders!

Mariner buitenboordmotor

Het merk Mariner is een begrip onder schippers Vandaar dat wij het merk ook aanbieden in onze webwinkel. Wij leveren de Mariner buitenboordmotor in verschillende uitvoeringen, uiteenlopend van 2.5 pk tot 8 pk. De Mariner buitenboordmotoren worden inclusief olie en benzine geleverd. Door dit complete Start & Vaar pakket ben je direct klaar om het water op te gaan en te genieten van een mooie dag op het water! Voor extra lang vaarplezier met je buitenboordmotor is een losse brandstoftank voor een buitenboordmotor heel handig, bekijk ons uitgekiende aanbod buitenboordmotor accessoires!

Buitenboordmotor kopen

Heb je precies de uitvoering gezien die je wilt, dan kun je bij ons eenvoudig een buitenboordmotor kopen. Met ons brede aanbod zul je zeker slagen! Indien wij de motor op voorraad hebben, kun je deze binnen enkele werkdagen thuis verwachten. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Wij staan je graag bij met advies. Een Buitenboordmotor kopen doe je online bij Nautic Gear!