Wasbak boot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Handen wassen, koken en afwassen wordt een stuk eenvoudiger met een wasbak op je boot. Combineer de spoelbak met een waterkraan om je keuken helemaal af te maken. Maak je keuze uit een ronde of vierkante wasbak. De ronde versie heeft een diameter van 26 tot 40 cm. De vierkante wasbak is 28 tot 42 cm breed. De diepte van de wasbak voor je boot is 12 tot 38 cm, waarbij de vierkante modellen dieper zijn dan de ronde.

Inbouw wasbak boot

Kies voor comfort aan boord met de inbouw van een wasbak op je boot. De spoelbak zelf monteren is redelijk eenvoudig te doen. Bij de aan- en afvoer van water komt wat meer kijken. Voor zowel de aan- als afvoer heb je namelijk slangen en een drinkwaterpomp nodig. Heb je vragen over de complete inbouw van een wasbak op je boot? Neem gerust contact op met de klantenservice van Nautic Gear. We staan graag voor je klaar met deskundig advies!

RVS wasbak boot

Kies voor kwaliteit met een RVS wasbak op je boot. Deze hebben we voor je in een ronde en een rechthoekige versie. Bij de ronde wasbak kun je kiezen uit verschillende maten met een diameter van 26, 30 of 36 cm. De rechthoekige spoelbak is voorzien van een glazen afdekplaat. Zo kun je de wasbak afsluiten als deze niet wordt gebruikt en heb je meer ruimte op het aanrecht. Bestel de RVS wasbak voor je boot eenvoudig online bij Nautic Gear. Wij zorgen voor een snelle levering!