Garmin Waterkaarten

Garmin Waterkaarten

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Meest verkocht
  Garmin Blue Chart G3 HXEU018R Binnenwater Nederland
  Normale prijs € 159,00 € 149,00
 2. VISION
  Garmin Blue Chart G3 HXEU018R VISION Nederland & Binnenwateren
  Normale prijs € 279,00 € 269,00
 3. VISION
  Garmin Blue Chart G3 VISION EU721L Noord Europa
  Normale prijs € 399,00 € 389,00
 4. VISION
  Garmin Blue Chart G3 VISION EU722L West en Zuid Europa | Atlantische kust
  Normale prijs € 399,00 € 389,00
 5. Garmin Blue Chart G3 EU002R Zuid Nederland, Oost Engeland en België
  Normale prijs € 159,00 € 149,00
 6. VISION
  Garmin Blue Chart G3 VISION EU002R Zuid Nederland, Oost Engeland en België
  Normale prijs € 279,00 € 269,00
 7. Garmin Blue Chart G3 HXEU019R - Alborg - Amsterdam
  Normale prijs € 159,00 € 149,00
 8. VISION
  Garmin Blue Chart G3 VISION VEU019R - Alborg - Amsterdam
  Normale prijs € 279,00 € 269,00
 9. Garmin Blue Chart G3 HXEU014R Adriatische Zee, Italie
  Normale prijs € 159,00 € 149,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Garmin Blue Chart G3 Waterkaarten

Met de Garmin Blue Chart G3 Waterkaarten tovert u een zeer gedetailleerde waterkaart op uw Garmin kaartplotter. De G3 waterkaarten zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten, namelijk de standaard G3 en de G3 VISION waterkaart, waarbij de VISION kaart uitgebreidere mogelijkheden heeft ten opzichte van de standaard G3 waterkaart. Voor de waterkaarten van Garmin heeft u keuze uit verschillende kaarten die een bepaald gebied beslaan. Voor Nederland is daarbij de Garmin Blue Chart G3 HXEU018R Nederland & Binnenwateren wel de belangrijkste. Uiteraard zijn er ook kaarten verkrijgbaar voor Noord Europa en een gecombineerde West en Zuid Europa waterkaart. De Garmin waterkaarten zijn eenvoudig in gebruik. U hoeft ze namelijk niet te registreren of activeren. De SD-kaart stopt ugewoon in uw Garmin Kaartplotter en het werkt.

Garmin Waterkaart Nederland

Zoals gezegd is voor Nederland de Garmin Blue Chart G3 HXEU018R Nederland & Binnenwateren wel de belangrijkste waterkaart. Deze kwaterkaart laat de belangrijkste bevaarbare binnenwateren zien. Uiteraard zijn ook de grote rivieren en de Wadden gedetailleerd weergegeven. Evenals onder andere het Markermeer en het IJsselmeer. Deze Garmin Waterkaart Nederland dekt niet alleen heel Nederland af maar ook België en een strook van Noord-Oost Frankrijk pakt hij mee. Zo kunt u voor Nederland met de waterkaart echt alle kanten op.

Garmin Navigatie op het water

De Garmin waterkaarten zijn voorzien van verschillende functies die goede navigatie op het water mogelijk maken. Zo is er de Auto Guidance functie. Deze Auto Guidance functie maakt het mogelijk om de Garmin kaartplotter automatisch een route uit te laten stippelen tussen verschillende waypoints. Het mooie is dat u zelf de diepgang en de minimale ruimte die u boven de boot wilt houden kunt ingeven. De Auto Guidance zal daar rekening mee houden en op basis van deze gegevens de beste route berekenen.

Verder zijn de Garmin G3 Waterkaarten voorzien van de functie om dieptecontouren tot maar liefst 30cm nauwkeurig te laten zien. Dit, in combinatie met de Ondiep waterarcering, zorgt ervoor dat u een goed beeld heeft waar de voor u te ondiepe wateren zich bevinden. De Ondiep waterarcering markeert het gebied met een bepaalde, door u zelf aangegeven, diepte.

Dan is er nog de Dieptebereik Arcering. Hiermee kunt u tot maximaal 10 verschillende diepte het bereik laten arceren. Hiermee kunt u in één oogopslag uw gewenste doeldiepte zien..

Wat is het verschil tussen een G3 en een G3 VISION waterkaart?

Zoals gezegd zijn de functies van de standaard Garmin G3 Waterkaarten de Auto Guidance, de Dieptebereik Arcering, de Diepte Contouren en de Ondiep Waterarcering. De Garmin G3 Vision Waterkaarten zijn uiteraard ook voorzien van deze functies maar ze hebben nog een paar mooie extra’s waardoor het navigeren met deze kaarten een ware beleving word.

De G3 Vision waterkaarten van Garmin hebben de mogelijkheid om hoge resolutie satellietbeelden  van uw omgeving weer te geven. Zo krijgt u een veel helderder beeld van waar u vaart en dit is uiteraard ideaal wanneer u bij onbekende havens of aanlegplekken moet afmeren.

De Vision Waterkaarten zijn verder voorzien van FishEye en MarinerEye. De FishEye functie geeft een 3D beeld van onder de waterlijn. Zo krijgt u een goede indruk van de bodem en zijn contouren. De MarinerEye functie geeft juist weer een helder 3D beeld gezien van boven de waterlijn.

Dan zijn de G3 Vision kaarten verder nog voorzien van ultra scherpe luchtfoto’s vol detail van verschillende jachthavens, havens en aanlegplekken. Ook dit is natuurlijk ideaal wanneer u een keer moet aanmeren met de boot op een voor u onbekende plek.

Garmin Blue Chart G3 Waterkaarten Kopen

Bij Nautic Gear hebben we de Garmin Blue Chart G3 waterkaarten voor verschillende gebieden in het assortiment. Voor zowel de standaard G3 als de uitgebreidere G3 Vision waterkaarten kunt u bij ons terecht! Zoekt u een goede, gedetailleerde waterkaart voor uw Garmin Kaartplotter dan besteld u hem eenvoudig online via onze webshop. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met onze professionele klanten service. Zij helpen u graag!