Opbergtassen

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Heb je een opbergtas nodig voor je boot? Dan bieden wij een verscheidenheid aan tassen aan. Zo hebben wij opbergtassen voor touwen, lierhendels, vallen en nog veel meer. Wat dacht je van een tas waar je een blikje frisdrank in kunt opbergen? Zo heb je altijd drinken binnen handbereik als je aan het varen bent. Deze houder kun je ophangen met haakjes die je eenvoudig bevestigt en verwijdert. Ook hebben wij tassen die je vast kunt maken aan een base mount zodat je gemakkelijk je waardevolle spullen op kunt bergen in verschillende tasjes! Kies een geschikte opbergtas voor je boot en bestel eenvoudig online!

Opbergtas boot Blue Performance

Als je een goed georganiseerde en opgeruimde kajuit wilt kies je voor de opbergtas voor je boot van Blue Performance. Deze tassen zijn volledig afgestemd op de watersport. Ze zijn gemaakt van waterproof, schimmelwerend en ijzersterk materiaal. Doordat de opbergtas van Blue Performance haakjes heeft is deze ontzettend makkelijk te monteren. Het enige wat je nodig hebt is een boor en een paar minuten van je tijd om de touwen van je biminitop op te bergen in de opbergtas voor je boot van Blue Performance!

Opbergtas boot kopen

Een opgeruimde boot geeft een ontspannen gevoel. Kies er daarom voor om een opbergtas voor je boot te kopen. Dankzij de hoge kwaliteit materialen die worden gebruikt kun je met deze tassen jarenlang vooruit. Nautic Gear biedt merken aan zoals G-Nautic en Blue Performance. Deze merken hebben tassen voor bijna elk voorwerp, zoals ankertouw, vallen en schoten of boordgereedschap. Een opbergtas voor je boot kopen doe je eenvoudig online bij Nautic Gear! Wij zorgen dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt!