Baltic Reddingsvesten

Baltic
Highlights

Op zoek naar een Baltic Reddingsvest?Dit is waarom watersporters en professionals kiezen voor een Baltic reddinsgvest:

Al sinds 1977 produceert het Zweedse Baltic reddingsvesten en lifesavers voor watersporters beroepsvaarders. Baltic reddingsvesten heeft zich niet alleen gericht op het produceren maar ook op het steeds weer verbeteren van reddingsvesten en de veiligheid voor iedereen die zich op het water bevindt. Dat geldt niet alleen voor reddingsvesten voor volwassenen en kinderen maar zeker ook voor trouwe 4-voeters. Of je nu een motorbootvaarder bent, een zeiler, kanoër of een ritje maakt op een Funtube, voor elke watersport heeft Baltic een uitstekend reddingsvest beschikbaar dat zich in kwaliteit, productie en noviteiten onderscheid van alle andere merken. Met een Baltic Reddingsvest zit je altijd goed, ook voor de professionele- en beroepsvaart.

Baltic Reddingsvest kopen

Wanneer je een Baltic reddingsvest wilt kopen ben je bij Nautic Gear aan het juiste adres!~Wij leveren een zeer brede range aan Baltic reddingsvesten direct uit eigen voorraad. Met het kopen van een Baltic reddingsvest verzeker je jezelf van een lifesaver van zeer hoge kwaliteit. Bovendien heeft Baltic een reddingsvest voor elk type watersporter. Of het nu gaat om een automatisch reddingsvest, een kinderreddingsvest of een zwemvest.

Wanneer je een Baltic reddingsvest koopt heb je echt iets bijzonders! Maar het is niet alleen de exclusiviteit die aanspreekt. Ook de nauwkeurige afwerking, hoogwaardige materialen en stevige sluitingen onderstrepen de Noord-Europese kwaliteit!

Baltic reddingsvest, de juiste keuze!

Wanneer u kiest voor een Baltic Reddingsvest kiest u voor kwaliteit in combinatie met een zeer hoge mate van veiligheid en ultiem draagcomfort! Bij de automatische reddingsvesten is de snit zo gemaakt dat ook wanneer er langere tijd een reddingsvest wordt gedragen het nog steeds comfortabel zit. De kruisbanden zijn afneembaar en afhankelijk van het reddingsvest van Baltic is de Co2 patroon via het kijkvenster elk moment te controleren. Dit Co2 patroon blaast in geval van nood bliksemsnel het reddingsvest op waarbij de draaitijd, afhankelijk van drijfvermogen van het vest en kleding, bijzonder snel is. Zou u bewusteloos te water raken dan zorgt een passend Baltic reddingsvest ervoor dat, wanneer de drenkeling bewusteloos zou zijn, deze op de rug wordt gedraaid en doormiddel van de forse kraag het hoofd boven water houd. De meeste automatische reddingsvesten zijn zowel automatisch als handbediend.

Baltic reddingsvest kopen

Bent u op zoek naar een kinderreddingsvest, dan bent u bij Baltic aan het juiste adres. En trouwens ook bij Nautic Gear want wij leveren uitstekende kinder reddingsvesten van Baltic, direct uit eigen voorraad. Voor cut-off tijd besteld, volgende werkdag thuis!

Baltic Reddingsvest, de pluspunten

  • 5 jaar garantie (conform de Baltic garantievoorwaarden)
  • Hoog draagcomfort
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Verfijnde afwerking
  • Exclusieve uitstraling
  • Ontworpen in Zweden
  • Eigen Europese productie

Bestel uw eigen Baltic reddingsvest vandaag nog en ervaar de kwaliteit en draagcomfort zelf.
Vragen? Onze deskundige klantenservice helpt u graag wanneer u vragen heeft over de aanschaf van een Baltic reddingsvest. Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Ook dan helpen wij u graag met een goed advies! Ook wanneer u op zoek bent naar een Baltic zwemvest