Zwemtrap boot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Zwemtrappen voor de boot

Je boot, rubberboot of jacht is niet compleet zonder een geschikte zwemtrap voor je boot. Een zwemtrap stelt je in staat gemakkelijk weer aan boord te klimmen na een een stuk zwemmen en vergroot je veiligheid in het geval je ongewild overboord geraakt. Ons uitgebreide aanbod zwemtrappen zorgt ervoor dat je altijd de zwemtrap aantreft die bij je wensen past. Wij hebben verschillende soorten zwemtrappen en touwladders, zodat je altijd weer veilig en comfortabel aan boord komt. Zo hebben wij onder andere trappen met 3, 4 of 5 treden.

Ook voor andere comfort en veiligheid verhogende artikelen ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk bijvoorbeeld eens ons aanbod reddingsvesten.

Zwemtrap kopen

Wanneer je een zwemtrap wilt kopen helpen we je graag. We leveren een grote hoeveelheid verschillende zwemtrappen. Van belang is dat je eerst goed bekijkt welke mogelijkheden je boot biedt om een zwemtrap aan te bevestigen.
Dat bepaald namelijk voor een groot deel al de aanschaf. Helaas bestaat er geen overizicht van boottypes en bijbehorende zwemtrappen. Het bijft altijd een kweste van even goed meten. Kom je er niet uit? Dan kun je onze klantenservice altijd bellen. Kun niet permanent een zwemtrap bevestigen dan zijn er ook zwemtrappen te koop die je over de rand van je boot kan haken of aan de reling kan vast haken. Na gebruik haal je de zwemtrap er dan gewoon af en berg je hem op. Bij de meeste van deze types kun je de bevestigshaken draaien ten op zichte van de treden waardoor makkelijk opbergen eenvoudig gaat.

Waneer je een zwemtrap wilt kopen dan doe je dat snel en eenvoudig bij Nautic Gear:

  • De meeste zwemtrappen direct geleverd uit eigen voorraad.
  • Zwemtrap Voor cut-off tijd besteld, volgende werkdag thuis
  • 2 jaar garantie op alle zwemtrappen
  • Ruime retourtermijn
  • Deskundige klantenservice helkp u graag met vragen over het kopen van de juiste zwemtrap
  • Een zwemtrap kopen voor de beste, scherpste prijs mogelijk.

Zwemtrap Steiger

Vaak wordt bekeken of een zwemtrap voor de boot ook geschikt is om aan de steiger te monteren. Het antwoord is meestal: Nee. 
Daarom hebben wij een speciale zwemtrap voor montage op een steiger met 3 treden. En een zwemtrap voor de steiger met 5 treden. Deze zwemtrappen voor een steiger zijn eenvoudig te besvestigen en zeer stevig.
Deze zwemtrap voor een steiger kun je ook in de winter gewoon laten zitten op de steiger.

Zwemtrappen voor de Sloep

Wat voor sloep je ook hebt, wij hebben een zwemtrap die bij je sloep past. Een groot aantal van onze zwemtrappen kunnen we leveren met speciale brackters waarbij de trap ook afneembaar is wanneer u hem niet gebruikt. Houdt rekeing met de hoogte van de spiegel en zorg dat u bij het uitklappen voldoende treden onderwater heeft zodat u makkelijk de zwemtrap kunt beklimmen. Ook wanneer je op zoek bent naar andere dekuitrusting ben je bij ons aan het juiste adres. Nautic Gear biedt alles voor een complete uitrusting van je boot. Een zwemtrap voor een boot valt hieronder. Wij hebben ook opklapbare varianten zodat je minder ruimte kwijt bent. Deze kun je bij ons in varianten met 3 of 4 treden bestellen. De platte traptreden bieden veel steun aan uw voeten zodat je gemakkelijk in en uit kunt stappen.

Zwemtrappen van RVS

Wil je lang kunnen genieten van je aankoop? Kies dan voor zwemtrappen van RVS, desgewenst uitgevoerd met treden van teak of stevig kunststof. Zo kun je je boot altijd de uitstraling geven die er bij past. Een zwemtrap van RVS staat niet alleen fraai maar heeft ook een extreem lange levensduur. Desgewenst zelfs met teakhouten treden. Kies in onze webwinkel de uitvoering die je wenst en krijg het artikel snel thuis afgeleverd.

Telescopische zwemtrap

Zoek je een zwemtrap die je eenvoudig op het dek kan bevestigen? Dan is een telescopische zwemtrap precies wat je zoekt. De uitvoeringen van het topmerken Talamex en Allpa zorgen ervoor dat je lang plezier zult hebben van je telescopische zwemtrap. Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Wij staan je graag bij met advies. Nautic Gear biedt alles voor de liefhebber van het buitenleven op het water!