Velex Marine Radio

Velex Marine Radio
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. DAB+ ontvangst
  Velex VX-163S bootradio-set met Bluetooth, DAB+ en 2 speakers
  Normale prijs € 239,00 € 189,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 2. Uit de Nieuwsbrief
  Velex VX502SW Marine versterker met Bluetooth en speakers
  Normale prijs € 189,00 € 159,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Velex Marine Radio

Sinds 2015 levert Velex Marine radio's voor de maritieme markt. Maar ook in andere vormen van outdoor-sport vindt je de Velex radio's terug. En dat is ook niet zo verwonderlijk want velex levert een serie martieme radio's die ontworpen zijn voor het gebruik aan boord.
Gemaakt om de invloeden van (zout) water en fel zonlicht te weerstaan en tegelijkertijd vormgegegeven in een zo'n klein mogelijke behuizing. Want in veel schepen is er gewoonweg maar beperkte ruimte beschikbaar. Ondanks de compacte maatvoeringen zijn de meeste Velex maritieme bootradio's toch uitgeruxt met een serieus vermogen. Neem bijvoorbeeld de VX163S Marine radio met DAB+ en Bluetooth. Een mooi strak model maar toch met geringe inbouwmaten en een indrukwekkend vermogen van 4x 45 watt. Bovendien: Nu als set te koop!

Velex Marine Bluetooth versterker

Omdat de ruimte aan boord vaak beperkt is, zeker op sloepen, levert Velex een mooie 4 kanaals versterker met een ingebouwde bluetooth ontvanger en een kleine, bedrade afstandsbediening. De versterker kan eenvoudig weggebouwd worden onder een bank of in bakskist. Via de draadloze bluetooth verbinding koppelt u vervolgens uw smartphone of tablet en speelt u favoite Spotify playlist af! Wilt u naar de radio luisteren? Dan kunt u apps zoals TuneIN gebruiken om via uw smartphone en bluetooth naar de radio te luisteren!. Uiteraard beschikt de Bleutooth versterker over een Aux-ingang en kunt u teven via de USB-ingang vanaf en USB stick muziek afspelen. Bij Nautic gear verkopen we de Bleutooth versterker in een bundel samen met 2 uitstekende 6,5 inch speakers!

Velex Marine Radio kopen

Een velex marine radio is op veel plaatsen te koop. Wanneer u echter uw Velex producten aanschaft bij NauticGear.nl heeft u het voordeel dat u naast een scherpe prijs ook een beroep kunt doen op onze klantenservice. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over het inbouwen, over de bediening of een andere "Velex" vraag? Dan kunt u met een gerust hart bij ons terecht, ook wanneer het gaat om de ondersteuning bij een garantie aanvraag. Maar er zijn nog meer voordelen:

 • Op voorraad en voor 20.30 besteld? volgende werkdag thuis
 • Aanverwante audio artikelen eenvoudig mee bestellen
 • One-Stop-Shop wanneer u ook andere watersportartikelen nodig heeft
 • Deskundige klantenservice op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00
 • Haast? bestel uw Velex producten online en haal ze af bij onze afhaalbalie