Boot kikkers

Boot kikkers

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Het aanleggen van je boot is een stuk eenvoudiger als je beschikt over de juiste boot kikkers. Deze kun je bij Nautic Gear in vele varianten en verschillende afmetingen bestellen. Naast boot kikkers hebben wij een ruim aanbod bolders, aanlegringen en railing connectors. Verder hebben wij ook andere benodigdheden, zoals landvasten en lijnen standaard in ons assortiment.

Boot bolders en kikkers

Bij Nautic Gear vind je boot bolders en kikkers online in zowel RVS als kunststoffen uitvoering. Je kunt deze met behulp van 2 schroeven stevig op je boot vastschroeven. Onze verzonken en inklapbare kikkers hebben in ingeklapte vorm een mooi optisch resultaat en steken niet uit. Dat laatste is vooral belangrijk als je dit dekbeslag voor je boot zich op een plaats bevindt waar je erover kunt struikelen. Speciaal voor de wal hebben wij bolders in het assortiment. Al onze boot bolders en kikkers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Deze kun je eenvoudig selecteren om een keuze te maken.

Boot kikkers rvs

De stevigheid van boot kikkers in RVS uitvoering is een groot pluspunt. RVS gaat lang mee en is ook bij gebruik op zee roestbestendig. Om steiger of wal te voorzien van een stevig bevestigingspunt voor je lijnen kun je ook gebruik maken van RVS bolders en aanlegringen. Deze laatste worden stevig bevestigd met behulp van 4 schroeven. In de online winkel van Nautic Gear vind je dekbeslag, boot kikkers van RVS en alle watersportbenodigdheden die je nodig hebt. Bekijk ook een ons uitgebreide assortiment stootwillen, waarmee je je boot tegen beschadiging kunt beschermen.