Garmin marifoon

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Garmin VHF 115i Marifoon met ingebouwde GPS
  Normale prijs € 461,95 € 419,95
 2. Garmin VHF 215i Marifoon met GPS
  Normale prijs € 599,95 € 559,95
 3. Garmin VHF 215i AIS Marifoon met GPS
  Normale prijs € 868,95 € 789,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Communiceer met gemak op het water met een Garmin marifoon van Nautic Gear! Garmin is een betrouwbaar merk als het gaat om robuuste en waterdichte marifoons. Deze producten van topkwaliteit gaan zonder problemen jarenlang mee. Met een marifoon aan boord communiceer je met andere boten, sluis- en brugwachters en verkeersposten. Daarnaast heeft u, zeker op open water, nog steeds verbinding, daar waar een mobiele telefoon geen verbinding meer heeft! Dit zorgt voor extra veiligheid in noodsituaties. Ook met een Basis Garmin marifoon beschikt u over geavanceerde marifoontechniek met een robuuste uitstraling en gegarandeerde werking. Bestel eenvoudig en snel je Garmin marifoon via onze webshop.

Garmin marifoon 100i

Wie wil er nu geen probleemloze communicatie tijdens het varen? De Garmin marifoon 100i biedt alles wat je nodig hebt. Dankzij het overzichtelijke LCD-display lees je op ieder moment alle benodigde informatie af. Wanneer je problemen tegenkomt tijdens het varen kun je met één druk op de knop DSC noodoproepen uitsturen. De Garmin marifoon 100i is een marifoon van hoogwaardige kwaliteit met uitgebreide mogelijkheden. Bestel de marfioon nu bij Nautic Gear en profiteer van een scherpe prijs.

Garmin marifoon kopen

Wil je overal op het water in contact blijven? Dan kun je bij Nautic Gear een Garmin marifoon kopen. Dit communicatiemiddel is geschikt voor vissers, cruisers en zeilers. Om de marifoon te bedienen heb je een basiscertificaat marifonie nodig. Deze kun je halen bij vrijwel alle vaarscholen door het hele land. Breng en ontvang boodschappen in kraakheldere geluidskwaliteit met een Garmin marifoon. Kopen doe je eenvoudig en voordelig in onze webwinkel!

Garmin marifioon instellen voor het juiste land en VDES

Een garmin marifoon wordt overal ter wereld verkocht. Echter elk land heeft zo zijn eigen kanalen en instellingen. Zo is bijvoorbeeld de ATIS functie iets van de Rijnlanden.
Hier leest u hoe u uw garmin marifoon kunt instellen op het gewenste land. Let op! doe dit met zorg.

 • 1. Zet de marifoon uit.
 • 2. Onder het display vindt u drie knoppen
 • 3. Houdt de linker knop ingedrukt terwijl u de marifoon aanzet
 • 4. Er word om een wachtwoord gevraagd. Dit is: garminvhf
 • 5. U heeft 3 keuzes: via 1, stelt u het land in, 2 selecteert atis "unable", 3 is opslaan en opnieuw opstarten.
Met het instellen van het land worden automatisch de juiste kanalen toegevoegd, voor Nederland bijvoorbeeld kanaal 31 en 37.
Volg de procedure met zorg. Heeft u een schip gekocht waar al een garmin marifoon in zit? Dan moet u met de marifoon naar een garmin Service dealer om deze van het juiste Atis nummer te laten voorzien. Wilt u als extra- of als reserve en handmarifoon aanschaffen? Bekijk tu dan eens ons assortiment Standard Horizon Marifoons.