Laadstroomverdeler Boot

Laadstroomverdeler Boot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Laad gelijktijdig meerdere accu’s op aan boord van uw boot met een laadstroomverdeler van Nautic Gear! Op deze manier kun je eenvoudig een tweede en zelfs derde accu aansluiten op bijvoorbeeld de dynamo van je boot. Met de brug zorg je ervoor dat de accu die het minst vol zit, als eerst opgeladen wordt. Zijn de accu’s even vol? Dan worden ze beide in hetzelfde tempo verder geladen. Er zijn verschillende types laadbruggen verkrijgbaar, de meest verkochte zijn de diodebruggen. Hiermee creëer je een gezonde stroomvoorziening waar je op kunt blijven vertrouwen.

Laadstroomverdeler 12v

Met het uitgebreide assortiment van Nautic Gear vind je bij ons zowel een laadstroomvereler van 12v als van 24v. Naast het opladen van meerdere accu’s tegelijk zorgt het ervoor dat wanneer een accu uitvalt, dat de andere accu parallel stroomtoevoer afgeeft. Hierdoor blijft de stroomtoevoer stabiel en valt de stroom niet weg! Bestel eenvoudig en snel een diodebrug van 12 v bij Nautic Gear!

Laadstroomverdeler werking

Wanneer je de levensduur van de accuduur wilt verlengen kun je kiezen voor een laadstroomverdeler. De werking is eenvoudig: het is een eenrichtingsventiel voor je laadstroom. De brug bestaat uit twee of meer diodes die buiten bedrijf gesperd zijn. Hierdoor ga je het teruglopen van stroom tussen de verschillende accu’s tegen, zodat dat het spanningsverlies enorm laag is. Zo creëer je op een duurzame manier stroom aan boord. Voor vragen over een laadstroomverdeler of de werking ervan kun je altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice!

Laadstroomverdeler kopen

Bij Nautic Gear kun je een laadstroomverdeler kopen in verschillende soorten en maten. In ons assortiment tref je bruggen van diverse merken zoals Talamex, Allpa en Schottky. Deze merken staan bekend als ware kwaliteitsproducten. De diodebruggen zijn verkrijgbaar met 2 of 3 uitgangen en kunnen stroomsterktes tot wel 16 ampère aan! Wil je graag een laadstroomverdeler kopen? Bestel dan eenvoudig en snel bij Nautic Gear en profiteer van een snelle levering.