Talamex opblaasboot

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Talamex Funline 200 opblaasboot
  Normale prijs € 81,95 € 70,95
 2. Talamex Funline 240 opblaasboot
  Normale prijs € 107,95 € 93,95
 3. Talamex Funline 280 opblaasboot
  Normale prijs € 120,95 € 104,95
 4. Talamex Funline kajak 310
  Normale prijs € 148,95 € 117,95
 5. Peddelset Funline Talamex
  Normale prijs € 19,95 € 17,45
 6. Voetpomp Funline Talamex
  Normale prijs € 12,95 € 11,55
Tonen als Foto-tabel Lijst

Kinderen en volwassenen zullen erg veel plezier beleven met een hoge kwaliteit Talamex opblaasboot uit het grote aanbod van Nautic Gear! Standaard worden een peddelset, voetpomp en een reparatieset met de boot meegeleverd in het Nautic Gear vaarklaar pakket dat bij elke boot door ons geleverd word. Het opblazen van je Talamex boot gaat nog sneller met een elektrische luchtpomp. Bovendien zorgt een elektrische luchtpomp voor de juiste druk. Geniet van het zomerweer en maak plezier met een duurzame Talamex opblaasboot!

Talamex opblaasboot kopen

Wil je bij Nautic Gear een topkwaliteit Talamex opblaasboot kopen? Bepaal dan eerst hoeveel mensen er meestal tegelijk van de boot gebruik gaan maken. Eén of twee volwassenen? En dan met of zonder kind? De boten in ons assortiment kunnen belast worden met, afhankelijk van het model, 120 tot 250 kilo. Ga je een Talamex opblaasboot kopen, dan is deze voorzien van onder andere roeidollen, een grijplijn en een luchtdruk indicator, op basis waarvan je de boot op de juiste druk kunt houden. Profiteer bij Nautic Gear van de hoogste kwaliteit, het meeste comfort en het grootste voordeel!

Opblaasboot voor kinderen

Een goede opblaasboot voor kinderen is de Talamex Funline opblaasboot. Tlamaex is producent van professionele rubberboten en heeft alle kennis en kunde in huis om ook een goede en voordelige "speelboot" te maken. Als uw kinderen gaan varen met een opblaasboot denk dan ook aan een goed kinderreddingsvest. Zeker op open water echt aan te bevelen!