Boottafel

Boottafel

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Je maakt jouw vaart nóg prettiger met een boottafel van Nautic Gear. Geniet heerlijk op het dek van je krant of tijdschrift aan één van onze inklapbare of gemonteerde tafels. In ons ruime assortiment vind je diverse materialen, groottes en vormen. De inklapbare functie van de tafels zorgt voor een optimale benutting van de ruimte aan boord. Kies je voor een gemonteerde tafel, dan profiteer je van extra stevigheid. Met een boottafel van Nautic Gear zorg je voor meer comfort aan boord. Profiteer vandaag nog van scherpe prijzen in onze webwinkel!

Boottafel teak

Geef je boot een luxueuze uitstraling door een boottafel van teak aan te schaffen. In ons ruime aanbod vind je rechthoekige, vierkante, ronde en achthoekige tafelbladen. Voor ieder is er wat wils! Om de tafelbladen een fraai accent te geven is elk blad voorzien van een windroos. Door het gebruikte teak heeft de tafel een uitstekende duurzaamheid. Het is de sterkste houtsoort die bestaat en splintert nauwelijks. Geniet tijdens warm weer heerlijk op je dek met een boottafel van teak. Eet lekker romantisch een maaltijd tijdens de zonsondergang met je partner.

Boottafel kopen

Heb je de tafel gezien die je graag wilt hebben? Dan kun je in onze webwinkel eenvoudig een boottafel kopen. Heerlijk zitten aan je boottafel doe je met een bootstoel uit het ruime assortiment van Nautic Gear. Als je jouw boottafel koopt in onze webwinkel profiteer je niet alleen van scherpe prijzen, ook zorgen wij voor een snelle levering van je product. Heb je nog vragen over het kopen van een boottafel? Dan adviseren wij je om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Onze medewerkers staan graag voor je klaar.