Funtube Talamex

Funtubes Talamex
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Aanbieding!
  Talamex Funtube Fire 1 persoons Aanbieding!
  Normale prijs € 99,95 € 64,95
 2. Ook voordeelbundel!
  Talamex Funtube Flash 1 persoons
  Normale prijs € 94,95 € 84,95
 3. Ook voordeelbundel!
  Talamex Funtube Lightning 1 persoons
  Normale prijs € 123,95 € 110,95
 4. Talamex Funtube Fire 1 persoons, VOORDEELSET
  Normale prijs € 138,95 € 122,95
 5. Ook voordeelbundel!
  Talamex Funtube Splash, 1 persoons
  Normale prijs € 128,95 € 114,95
 6. Aanbieding!
  Talamex Funtube 2 Fast, 2 persoons.
  Normale prijs € 160,95 € 143,95
 7. Ook voordeelbundel!
  Talamex Funtube Rocket, 3 persoons banaan
  Normale prijs € 268,95 € 240,95
 8. Nieuw!
  Talamex Funtube Chill & Thrill 2 Persoons
  Normale prijs € 275,95 € 246,95
 9. Nieuw!
  Talamex funtube No Stress 3 Persoons
  Normale prijs € 441,95 € 394,95
 10. Nuova Rade Elektrische Luchtpomp Double Action 12V/220V
  Normale prijs € 29,95 € 26,95
 11. Talamex Funline/Funtube Ventiel Reserve
  Normale prijs € 7,95 € 7,25
Tonen als Foto-tabel Lijst

Met een Talamex Funtube haal je maximaal waterplezier in huis voor een zeer aantrekkelijke prijs! Het binnenste van elke Talamex Funtube bestaat uit een zeer stevige binnenband met, afhankelijk van de maat, meerdere luchtkamers. De buitenhoes is gemaakt van ultra sterk polyester welke slijtvast is. Zeer populaire Talamex Funtubes zijn de 1-persoons Fire en Flash. Maar ook de twee persoons zijn erg in trek.

De Talamex funtubes zijn bij sommige modellen, ook verkrijgbaar als een handige voordeelset waarbij de sleeplijn en pomp inbegrepen zijn. Het is dus na aanschaf oppompen en varen maar! Sommige modellen worden geleverd met een extra snelsluiting die ervoor zorgt dat wanneer u tijdens het varen van de Talamex Funtube zou afvallen de sleeplijn ontkoppeld wordt en de Funtube bij u achterblijft in het water en niet door de voorttrekkende boot meegenomen wordt. Dit is niet alleen een erg handige voorziening het creëert extra veiligheid!

Heeft u vragen over de aanschaf van een Talamex Funtube? Wij helpen u graag!

Enne.. Als nu de mussen van het dak vallen en u wilt snel over een funtube beschikken? belt u ons dan ook want na het plaatsen van uw bestelling online kunt u in veel gevallen een Talamex funtube direct afhalen bij ons!

Talamex funtube 1 persoons Fire

De meest verkochte Talamex Funtube is de 1-persoons Fire funtube van Talamex. Deze ronde funtube heeft een diameter van 1.37 meter en is gemaakt van een innertube van stevig 24 grams PVC waar het buitendeel omheen zit wat gemaakt is van 420D sterk nylon.

Deze Talamex 1 persoon funtube kan dus tegen een stootje! Houdt er wel rekening mee dat bij een plotsklapse, zware belasting deze niet bevorderlijk is voor de levensduur. zorg er dus voor dat de sleeplijn strak staat voor dat je gas geeft en bouw de snelheid rustig op. Handig is dat de Talamex funtube 1 persoons voorzien is van een waterafvoer. Water dat in de band komt wordt snel weer afgevoerd. Het boston ventiel maakt snel en eenvoudig oppompen een eenvoudig klusje wat toch het snelst gaat met een goede, dubbelwerkende handpomp

Talamex funtube 2 persoons

Houdt je van gezelschap? Overweeg dan een Talamex 2 persoons funtube zoals bijvoorbeeld de Talamex 2 Fast funtube. Met een afmeting van 145 x 193 cm is desze funtube geschikt voor 2 personen die elk in een eigen compartiment zitten, maar wel naast elkaar! Het onwerp is zo gemaakt dat het koersvast is, ook op hoge snelheid.

Om te voorkomen dat je (te) snel van de funtube afvalt tijdens het varen is deze Talamex 2-persoons funtube voorzien van 2 paar stevige handvatten. Een stevige Pvc Inner, gecombineerd met een 420D nylon buitenhoes met sleepoog en quick-connector zorgt voor een robuuste 2 persoons funtube waar je volop fun mee beleefd!.
Ben je op zoek naar een twee persoons Talamex Funtube? Dan is dit zeker een dikke aanrader!

Talamex funtube Lightning

Wanneer je de snelheidsbeleving naar grote hoogte wilt tillen dan is de Talamex Funtube Lightning een uitstekende keuze. De Talamex Lightning is ontworpen om liggend op je buik te gebruiken. Doordat je in deze houding nog dichter op het water zit lijk je nog harder te gaan. Daarnaast leent de Talamex Fire zich door de vorm uitstekend om als een soort luchtbed te gebruiken en er mee te spelen in het water als er niet gevaren wordt. Uiteraard is deze Talamex Lighting verkrijgbaar als handige voordeelbundel waarbij je direct de benodigde sleeplijn meebesteld, mocht je die nog niet hebben.

Naast de Talamex Lightning hebben we nog meer funtubes van talamex in het assortiment. Bekijk ze daarom goed en bestel het voor jou beste type. Hulp nodig bij het maken van je keuze? Wij helpen je graag!