Garmin Fishfinder

Garmin Fishfinder

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Garmin Fishfinder

Op zoek naar een Garmin Fishfinder? Bij Nautic Gear koop je snel een voordelig de Garmin Fishfinder die het best bij je past. De Fishfinders van Garmin onderscheiden zich door heldere- en in zonlicht afleesbare beeldschermen. De meeste modellen zijn uitgerust met CHIRP Downvu, ook wel ClearVu sonar genoemd. Dit zorgt voor bijna fotografische onderwaterbeelden. Objecten en onderwaterstucturen zijn helder en duidelijk te zien. Voor vissers is een Garmin Fishfinder een fantastische aanwinst! Hou je van een koud drankje tijdens het vissen? Kijk dan eens bij onze koelboxen.

Garmin Fishfinder met GPS

Wanneer je op zoek bent naar een fishfinder met GPS is het zeker de moeite waard een naar de Garmin Striker Serie te kijken. De Garmin Striker Fishfinder serie beschikt over een hooggevoelige GPS ontvanger. Hiermee bent u instaat om de gevaren route op het scherm te plotten. Ook kunt u uw belangrijke visstek, aanlegplaats of haven markeren als Waypoint. Zo is bijvoorbeeld een nieuwe vislocatie snel en eenvoudig terug te vinden.

Garmin Echomap

De Garmin fishfinder uit de Echomap serie zijn niet alleen een fishfinder maar ook een kaartplotter. Dit maakt het mogelijk om uw fishfinder tevens te gebruiken als navigatie instrument. Standaard is de Garmin Echomap serie voorzien van een wereldwijde basiskaart. Wij adviseren u echter Garmin Blue Chart Waterkaarten mee te bestellen. Met deze gedetailleerde waterkaarten ziet u alle gegevens direct op het scherm, zoals betonningen, rivieren, kanalen en open, bevaarbaar binnenwater. Deze Blue Chart waterkaarten zijn te verkrijgen voor verschillende gebieden. De meest verkocht is de EU018R, de Bluechart kaart waar het Binnenwater en de Nederlandse kustwateren op te vinden zijn. Koopt u de G2 VISION variant dan beschikt u ook over Garmin Auto-Guidance, waarbij de kaartplotter voor u de route berekend. Rekening houdend met brughoogtes en vaardieptes