Rebelcell

Rebelcell

Rebelcell is een relatief jong, Nederlands bedrijf dat sinds 2012 zich bezighoud met het ontwikkelen, produceren en verkopen van Lithium Ion accu's. Rebelcell richt zich op het produceren van accu's die lichter van gewicht zijn, meer power leveren, sneller laden en langer meegaan, Daarnaast moeten de producten van Rebelcell kwalitatief hoogwaardig zijn en daardoor lang meegaan, makkelijk in gebruik zijn en minder belastend voor het mileu.

Naast Accu's produceert en levert Rebelcell de toebehoren rond deze accu's. Denk hierbij aan speciale acculaders, range extenders en speciale bekabeling.

Rebelcell richt zich op iedereen die buiten gebruikt maakt of wil maken van portable energie. Van watersporter tot hengelsporter of op schippers die elektrisch willen varen. Met Rebelcell heb je alles beschikbaar om stroom te voorzien voor bijvoorbeeld je dieptemeter, om je telefoon op te laden, je drankjes koel te houden of verlichting te laten branden. Er is altijd wel een rebelcell product dat je daarbij kan helpen.

Rebelcell kopen

Overweegt u om een Rebelcell product te kopen? Dan helpen wij u graag. Dat doen we door een correcte informatievoorziening vooraf. Want wanneer u niet weet wat u precies moet hebben is het lastig kiezen. Bel ons en wij helpen u bij het maken van uw keuze zodat u het juiste Rebelcell product kunt kopen. De meest Rebelcell producten die u wilt kopen leveren wij uit voorraad. Dat zorgt ervoor dat uw uw aankoop snel in huis heeft en het genieten ervan direct kan beginnen. Heeft u vragen over het kopen van een Rebelcell product dan helpen wij u graag!