Talamex LED Navigatieverlichting

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Talamex LED Navigatieverlichting

Talamex LED navigatieverlichting voor de boot is aan een enorme opmars bezig, en dat is ook niet zo gek, LED navigatieverlichting heeft vele voordelen boven de "gewone" navigatieverlichting. Allereerst is het energieverbruik zeer gering. Deze Talamex LED Navigatieverlichting verbruikt slecht 0,54 tot 0,8 Watt. En met een levensduur van gemiddeld 35.000 uur is vervangen slechts zelden nodig. Deze Talamex Navigatie verlichting combineert dus een lange levensduur met hoogwaardige en een energiezuinige LED, alles gevat in een slagvast ABS IP65 waterbestendige behuizing.

Led Navigatieverlichting boot

Led Navigatieverlichting voor de waterport hoeft niet duur te zijn. Uiteraard zijn stuur- en bakboordlichten populair, net als een top- en heklicht. Een bestseller is het verchroomde boeglicht rood/groen.Maar ook de navigatieverlichting op stang is een veelverkocht artikel.

Led navigatieverlichting op batterij

Wanneer u op zoek bent naar LED navigatieverlichting op een batterij dan bent u hier aan het juiste adres! Een zeer veel verkocht artikel is het wit rondschijnend LED toplicht op batterijen. Wanneer u ’s avonds met een kleine boot vaart, bijvoorbeeld door de Amsterdamse grachten is een rondomschijnend toplicht verplicht. Dit toplicht is robuust, fel en energiezuinig en wordt geleverd met een stang en bevestigingsysteem