Fusion Marine

Fusion Marine

Jasper legt uit: Dit is wat u moet weten over Fusion Marine radio's


Wat je bestemming ook is, met een radio van Fusion Marine heb je je favoriete muziek altijd bij je! Dit toonaangevende merk biedt je alle apparatuur die je nodig hebt om ook op het water te genieten van jouw eigen muziekstijl. Nautic Gear heeft alle apparatuur op voorraad waarmee je naar elke gewenste zender kunt luisteren. 

Apparatuur van Fusion marine is Hi-end en toonaangevend in de markt voor watersport audio.

Fusion Marine speakers

De mooiste muziek komt helemaal tot zijn recht als je die beluistert met Fusion Marine speakers. Deze zijn bovendien waterbestendig zodat ze ook bij een buitenstuurstand goed toe te passen zijn. Dankzij de geringe diepte zijn de Fusion speakers eenvoudig in de wand van je boot te installeren. Bovendien wil het oog ook wat. Daarom kun je bij Nautic Gear Fusion Marine speakers bestellen met stijlvolle LED verlichting. Maak online je keuze in ons uitgebreide speakers aanbod.

Fusion Marine radio

Naast o.a Fm ontvangst kun je met een Fusion Marine radio op vele andere manieren je favoriete muziek beluisteren. Zo vind je onder andere modellen met een CD en DVD speler in ons ruime aanbod. Ook kun je met verschillende toestellen een verbinding maken met je tablet of smartphone! Daarnaast hebben diverse Fusion Marine radio’s in onze webshop een afstandsbediening die het besturen van het apparaat nog verder vergemakkelijkt! Tevens is voor sommige modellen een app beschikbar waarop de meeste functies via je smartphone te bedienen zijn.

Fusion Marine audio

Beluister muziek aan boord van je boot met een Fusion Marine audio systeem voor de beste prestaties. Bij Nautic Gear bestel je de beste radio’s, speakers en Fusion versterkers. In onze shop vind je alles wat je nodig hebt om een gezellige sfeer aan boord te creëren met muziek. Bovendien zijn er bijzonder veel mogelijkheden om je favoriete songs mee te nemen en aan boord af te spelen met Fusion Marine audio. Bekijk ons grote aanbod en bestel online!