Fusion Marine Audio

Fusion Marine

Highlights
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Populair
  Fusion Marine Radio MS-RA70 Bluetooth
  Normale prijs € 399,00 € 329,00
 2. DAB+ ontvangst
  Fusion Marine Radio MS-RA60 Bluetooth / DAB+
  Normale prijs € 269,00 € 219,00
 3. Bekroond!
  Fusion Marine Radio Apollo MS-RA670 met Bluetooth
  Normale prijs € 599,00 € 498,00
 4. Nieuw!
  Fusion Apollo MS-AP41200 4 kanaals versterker 1200 Watt
  Normale prijs € 649,00 € 629,25
Tonen als Foto-tabel Lijst

Fusion Marine

Fusion Marine is als merk niet meer weg te denken uit de wereld van de plezier- en beroepsvaart. Wat je bestemming ook is, met een Fusion Marine audio aan boord heb je je favoriete muziek altijd bij je! Dit toonaangevende merk biedt je alle apparatuur die je nodig hebt om ook op het water te genieten van jouw eigen muziekstijl. Doordat Fusion Marine voorop loopt met de nieuwste ontwikkelingen was het bijvoorbeeld een van de eerste Marine Audio merken die zaken als Bluetooth streaming en ondersteuning voor Apple Airplay standaard maakte.

Omdat de akoestiek in boten vaak te wensen overlaat heeft Fusion Marine een aantal modellen voorzien van DSP, wat staat voor Digital sound processing. Fusion marine apparatuur uitgerust met deze functie regelen geheel automatisch de beste instellingen in. Maar er zijn meer unieke features van Fusion Marine, we noemen we graag voor u op:

 • Hoge kwaliteit Audio via Apple Airplay 2
 • Fusion link, eenvoudig op afstand uw Fusion Marine bedienen vanaf uw smartphone.
 • Fusion Marine zone techniek laat u per zone het geluid regelen.
 • Optimale geluidsbeleving in elke zone via DSP (Digital Sound Processing).
 • Over the air software updates voor Apollo Series.
 • Veel input mogelijkheden via uitgebreide Source opties.
 • Partybus, Fusion Marine audio eigen netwerkprotocol.
 • Vanf RA70N, NMEA2000 ondersteuning.

Sinds 2014 maakt Fusion Marine onderdeel uit van Garmin waarbij de doelstelling onveranderd is: Het maken van de beste Marine Audio apparatuur voor elke bootliefhebber! Een daarmee heeft Fusion Marine al hee wat prijzen in de wacht gesleept.

 • Dame Special Mention 2018
 • NMEA 2018 Product award winner.
 • NMEA 2019 Product award winner.
 • IBEX Innovation awards.
 • Pittman innovation awards.

Fusion Marine kopen

Wanneer je je oriënteert op een nieuwe audio installatie voor aan boord is er heel wat te koop. Apparatuur van Fusion Marine kan in vrijwel elke boot ingebouwd worden. Daarnaast is er een ruime keuze waardoor het kopen van een  Fusion Marine bootradio voor iedereen aantrekkelijk is. Dat Fusion op de toekomst is voorbereid blijt wel uit het feit dat zij al langere tijd DAB modules leveren voor de ontvangst van DAB+ uitzendingen en tegenwoordig er zelf modellen zijn met een ingebouwde DAB+ ontvanger zoals bijvoorbeeld de >>>>>Fusion MS-RA60. Het kopen van Fusion Marine bij Nautic Gear, als officieel Fusion Marine Dealer heeft veel voordelen voor u:

 • Nautic Gear is officieel Fusion Marine Dealer.
 • Directe levering uit eigen voorraad.
 • Voor cut-off tijd besteld en op voorraad? Volgende werkdag thuis.
 • Extra voordeel door het kiezen van een voordeelbundel.
 • Goed bereikbare klantenservice die u graag ondersteund met het maken van uw keuze
 • Haast? Bestel online en haal u bestelling vervolgens af bij onze afhaalbalie.(na ontvangst van uw afhaalbericht)

Fusion Marine kopen

Fusion Marine online kopen

Wanneer u Fusion Marine online koopt begint het altijd bij een “Head-unit” simpel gezegd de radio. Die vormt het hart van uw Fusion Marine systeem. Wanneer u zo’n Fusion bootradio koopt heeft u ook 1 of 2 sets goede speakers nodig. Het kopen van  Fusion speakers is meestal even puzzelen. Veelal word de gekozen maat bepaald door de beschikbare ruimte en een reeds bestaand gat waar de Fusion speaker in moet passen. Om het voor veel mensen makkelijk te maken Fusion marine online te kopen bieden wij bij een groot aantal Fusion Marine producten voordeelbundels aan. In zo’n bundel treft u vaak een combinatie van de radio, 2 of 4 speakers en soms een extra Fusion versterkers.  voor als er echt een feestje gevierd moet worden.

Fusion Marine veel gestelde vragen

Is Fusion Marine nou echt zoveel beter dan andere radio's?

 • Een simpel antwoord is Ja en Nee. Het hangt er vanaf waarmee je Fusion Marine vergelijkt. Vergelijk je het met een "standaard" gemariniseerde radio dan is een Fusion een weliswaar duurdere maar betere keuze, kwalitatief en qua bediening, zeker waneer de head-unit in de openlucht gemonteerd wordt. Maar er zijn ook andere premium merken Marine audio. In Amerika is bijvoorbeeld Rockford Fosgate een geduchte concurent die ook steeds vaker in Nederlandse boten word toegepast en waarvan we overigen ook officieel Dealer zijn.

  Nu het eerlijke antwoord: Ja. Wanneer je een mooie set van Fusion Marine aanschaft krijg ge geen spijt. Alles klopt gewoon: De bediening, de looks, de mogelijkheden en toch ook de goede weersbestendigheid. Met de aankoop van Fusion Marine verwen je je zelf met topklasse apapratuur waar je jarenlang plezier aan zult beleven!

Wat is de meest verkochte Fusion Marine Headunit??

 • Dat hangt een beetje af in welke markt je deze vraag stelt. Gemiddeld kunnen we zeggen dat voor de doorsnee pleziervaarder een Fusion Marine RA70 of RA60 een uitstekende keuze is. Heb je de behoefte aan uitgebreidere mogelijkheden vanwege het schip/ Dan worden de Apollo modellen interessant.
  Wil je gewoon een mooi glazen touchscreen/ Dan is een apollo 770 de moeite van eht bekijken zeker waard!

Is Fusion Marine waterdicht?

 • De meeste Fusion Marine radio';s zijn IPX7 waterbestendig. Dat betekend dat je ze met een gerust hart in de openlucht kunt inbouwen en gebruiken.
  Doe je dat ook? Dan is een extra afdekcover wel aan te bevelen. Dit verlent de levensduur van de Fusion Marine Equipment. De classificatie van IPX 7 wordt als volgt omschreven: Beschermd tegen onderdompeling, 30 minuten, maximaal 1 meter.

Is het raadzaam om een extra eindversterker gelijk aan te schaffen?

 • Dat hangt van je gebruik af. Wil je gewoon lekker muziek luisteren in bijvoorbeeld een sloep? Dan is over het algemeen de power van de ingebouwde versterker voldoende. Wil je een klein feestje? Dan zouden wij een extra eindversterker en een subwoofer adviseren. Bestel je dit in combinatie met 2 paar speakers dan zou je 1 paar speakers op de Fusion Marine radio aan kunnen sluiten en het andere setje en de sub op de eindversterker.
  Het mooite is wanneer je achter de luidspreker een klankkastje kan bouwen. Dat levert substantieel meer volume op, ook zonder eindversteker.
  In de handleiding van elke Fusion marine speakers staat wat voor de betreffende speaker de eiszen en maatvoering zijn, echter de meesten kiezen hier niet voor en pakken gewoon een dikke versterker!

Is alle Fusion Marine 12 volt?

 • Ja, het gros van de Fusion Marine artikelen werken op een spanning van 12 tot 16 volt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat door spanningswisselingen je audio er mee stopt. De meeste eindverstekers zijn ook geschikt voor 12 volt. Er zijn 2 modellen die gebouwd zijn om op 24 volt spanning aangesloten te worden.