ePropulsion Elektrische Buitenboordmotor

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst
Wanneer je op zoek bent naar een ePropulsion elektrische buitenboordmotor zit je bij Nautic Ger helemaal goed! Wij leveren de meest gangbare ePropulsion modellen zoals de ePropulsion spirit 1.0 plus, de nieuwste ePropulsion eLite elektrische buitenboordmotor en vele andere populaire modellen.

ePropulsion, Premium elektrische buitenboordmotor!

Alhoewel het merk ePropulsion al wat langer op de markt is krijgt het de laatste jaren steeds meer tractie en is dit uitstekende merk uitgegroeid tot een premium keuze wanneer het om elektrische buitenboordmotoren gaat. Hiermee is ePopulsion een geduchte concurrent geworden van ondermeer TorqeedoTorqeedo.

ePropulsion, Elektrische buitenboordmotor met ingebouwde Litium-Ion accu

De range elektrische buitenboordmotoren van ePropulsion is groot. Wij leveren de meest voorkomende modellen voor de pleziervaart. Dat zijn met name de Spirit 1.0 EVO een krachtige 3 PK elektrische buitenboordmotor die voorzien is van een uitneembare Litium Ion accu. Deze motor is gemaakt voor rubberboten, visboten, zeilboten en tenders tot een gewicht van 1500 Kilo. De geintregreede Litium-ion accu heeft met zijn vermogen van 1276 Wh een zer groot bereik. Afhankelijk van het gekozen model wordt zelfs, wanneer de schroef door de vaarsnelheid gaat draaien (bij een zeilboot bijvoorbeeld) de accu weer bijgeladen!

ePropulsion, sterk, fluisterstil en onderhoudsvrije elektrische buitenboordmotor

Zeker het verrassende lage motorgewicht van de ePropulsion modellen zullen velen aanspreken. Maar het is niet alleen het gewicht. Ook het feit dat de ePropulsion motoren nagenoeg onderhoudsvrij zijn maakt de keuze voor dit merk vanzelfsprekend. Want is het is algehele combinatie van voordelen:,

 • Krachtige motoren
 • Lange vaartijd, tot 5 uur bij half gas
 • Fluisterstille aandrijving
 • Afhankelijk van het model uitgerust met Hydogeneratie,
  waarbij de accu door de propeller weer word bijgeladen tijdens zeilen.
 • Valt de accu in het water? Geen zorg, hij blijft drijven!
 • ePropulsion elektrische buitenboordmotor kopen

  Wanneer u een ePropulsion elektrische buitenboordmotor wilt kopen dan helpen wij u graag! De meeste gangbare modellen leveren wij normaliter uit eigen voorraad. Daarnaast kunt u voor kleine reparaties, zoals bijvoorbeeld het wisselen van de schroef of snelheidsregelaar bij ons terecht.

  Nautic Gear is officieel Dealer van epropulsion elektrische buitenboordmotoren en leveren daarnaast ook een assortiment accessoires van ePropulsion. Heeft u vragen over de aanschaf van een ePropulsion motor? Onze deskundige klantenservice helpt u graag en goed. Heft u haast en wilt u snel varen? Maak dan gebruik van Click, Pay & Collect. In de meeste gevallen kunt u snel uw bestelde ePopulsion afhalen bij onze vestiging in Veenendaal!

  Happy boating!