dekzeil boot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Met een dekzeil voor je boot bescherm je deze het hele jaar door tegen de invloeden van zon, wind en regen. In het ruime aanbod van Nautic Gear vind je naast dekkleden en boothoezen handige steunpalen en beschermhoezen voor de buitenboordmotor. De steunpalen zijn bedoeld om een tentvorm te creëren in het zeil, zodat regenwater gemakkelijk weg kan stromen. Het dekzeil voor je boot is gemaakt van stevig materiaal waar je jarenlang gebruik van kunt maken.

Dekzeil boot op maat

Bij Nautic Gear kun je eenvoudig een dekzeil voor je boot op maat uitzoeken. We hebben een ruime keuze aan zeilafmetingen. Het begint bij 2 x 3 meter en loopt door tot wel 10 x 12 meter. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende gewichten dekzeil van 100 gram tot 250 gram per m2. Het zeil is gemaakt van milieuvriendelijk 100% PE en bestand tegen rekken, scheuren en water. Bekijk de opties van het dekzeil voor je boot op maat en gewicht en bestel het zeil eenvoudig online bij Nautic Gear!

Dekzeil boot universeel

Ga vervuiling en beschadiging tegen met een dekzeil voor je boot dat universeel inzetbaar is. Bij Nautic Gear hebben we een ruim aanbod dekkleden zodat je er altijd eentje vindt die past bij jouw boot. Je bevestigt deze eenvoudig door de aluminium ogen in het zeil met trapeze elastiek en/of vlaggenlijn te verbinden aan je boot. Het dekzeil voor je boot is universeel, heeft een goede kwaliteit en blijft ten allen tijde glad en vouwbaar, zelfs als het buiten koud is!

Dekzeil boot kopen

Wil je graag een dekzeil voor je boot kopen? Bij Nautic Gear vind je diverse producten om je boot optimaal mee te onderhouden. Neem bijvoorbeeld onze International antifouling; een coating waarmee je de onderkant van je boot kunt beschermen tegen ongewenste aangroei. Heb je nog vragen over de verschillende producten? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij staan voor je klaar met deskundig advies. Zo weet je dat je de juiste keuze maakt, als je een dekzeil voor je boot gaat kopen.