dekzeil boot

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Afdekzeil 100 gram 2x3m tot 10x12m
  Normale prijs € 8,95 Vanaf € 8,25
 2. Afdekzeil boot 150 gram 2x3 m tot 10x12m
  Normale prijs € 10,95 Vanaf € 9,55
 3. Afdekzeil boot 250 gram 4x6 tot 10x12 M
  Normale prijs € 68,95 Vanaf € 59,95
 4. Uit de Nieuwsbrief
  Budget Boothoezen Covy Line
  Normale prijs € 52,95 Vanaf € 45,95
 5. Boothoes boog set, 183 - 244cm
  Normale prijs € 52,95 Vanaf € 45,95
 6. Telescopische steunpaal boothoes & dekzeil 60 - 100 cm
  Normale prijs € 33,95 € 29,95
 7. Telescopische steunpaal boothoes & dekzeil 90 - 150 cm
  Normale prijs € 38,95 € 33,95
 8. Budget Beschermhoes buitenboordmotor - Full Body
  Normale prijs € 19,95 Vanaf € 17,65
 9. Budget Beschermhoes buitenboordmotor Covy Line
  Normale prijs € 9,95 Vanaf € 8,95
 10. Grindzakjes voor boothoezen
  Normale prijs € 17,15 € 13,90 Vanaf € 12,50
Tonen als Foto-tabel Lijst

Met een dekzeil voor uw boot beschermt u deze het hele jaar door tegen de invloeden van zon, wind en regen. In het ruime aanbod van Nautic Gear vindt u naast dekkleden en boothoezen handige steunpalen en beschermhoezen voor de buitenboordmotor. De steunpalen zijn bedoeld om een tentvorm te creëren in het zeil, zodat regenwater gemakkelijk weg kan stromen. Kortom, een dekzeil voor je boot is een essentieel accessoire om je boot te beschermen tegen de elementen. Met het ruime aanbod van Nautic Gear, inclusief dekkleden, boothoezen, steunpalen en beschermhoezen voor de buitenboordmotor, kunt u ervoor zorgen dat uw boot goed beschermd is en er jarenlang van kunt genieten.

Dekzeil voor uw boot op maat vinden

Bij Nautic Gear kunt u eenvoudig een dekzeil voor uw boot op maat uitzoeken. We hebben een ruime keuze aan zeilafmetingen. Het begint bij 2 x 3 meter en loopt door tot wel 10 x 12 meter. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende gewichten dekzeil van 100 gram tot 250 gram per m2. Het zeil is gemaakt van milieuvriendelijk 100% PE en bestand tegen rekken, scheuren en water. Bekijk de opties van het dekzeil voor uw boot op maat en gewicht en bestel het zeil eenvoudig online bij Nautic Gear!

Tips voor het kiezen van het juiste dekzeil voor uw boot

Bij het kiezen van het juiste dekzeil voor uw boot zijn er verschillende factoren waarmee u rekening dient te houden. Ten eerste is het belangrijk om de juiste afmetingen te bepalen, zodat het dekzeil goed past en de boot volledig bedekt is. U kunt kiezen voor een standaardmaat dekzeil of ervoor kiezen om een dekzeil op maat te laten maken, zodat het perfect past bij uw bootmodel. Daarnaast is het aan te raden om te kijken naar de waterdichtheid van het dekzeil. Een waterdicht dekzeil zorgt ervoor dat uw boot goed beschermd is tegen regen, sneeuw en vocht, zodat u niet hoeft te hozen en er geen waterschade kan ontstaan. U kunt kiezen uit verschillende kleuren dekzeilen, zoals wit, zwart, groen of zelfs transparant, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en wensen. Zorg ervoor dat het dekzeil stevig wordt bevestigd met behulp van haken, elastieken, drukknopen of andere geschikte bevestigingsmethoden om te voorkomen dat het dekzeil losraakt of wegwaait. Regelmatig onderhoud en reiniging van het dekzeil zijn natuurlijk ook belangrijk om de levensduur ervan te verlengen en uw boot in optimale staat te houden.

Een universeel dekzeil voor uw boot

Ga vervuiling en beschadiging tegen met een dekzeil voor uw boot dat universeel inzetbaar is. Bij Nautic Gear hebben we een ruim aanbod dekkleden zodat u er altijd eentje vindt die past bij uw boot. U bevestigt deze eenvoudig door de aluminium ogen in het zeil met trapeze elastiek en/of vlaggenlijn te verbinden aan uw boot. Het dekzeil voor uw boot is universeel, heeft een goede kwaliteit en blijft te allen tijde glad en vouwbaar, zelfs als het buiten koud is!

Een dekzeil voor uw boot bij Nautic Gear kopen

Wilt u graag een dekzeil voor uw boot kopen? Bij Nautic Gear hebben we het perfecte dekzeil voor uw boot klaarliggen. Of u nu op zoek bent naar een standaardformaat dekzeil of een dekzeil op maat, wij hebben een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen. Onze dekzeilen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om fel zonlicht, harde wind of stortregens, uw boot blijft veilig en beschermd onder ons duurzame dekzeil. Bovendien bieden we ook handige accessoires zoals elastieken, haken en grindzakjes voor aan uw boothoes om ervoor te zorgen dat uw dekzeil stevig en veilig bevestigd is. Wacht niet langer en kom vandaag nog langs bij Nautic Gear om het perfecte dekzeil voor uw boot te kopen. Uw boot verdient immers alleen de allerbeste bescherming!

Hoe kan ik mijn dekzeil het beste schoonmaken en onderhouden?

Bij Nautic Gear adviseren wij u graag over het schoonmaken en onderhouden van uw dekzeil. Om uw dekzeil in optimale conditie te houden, raden wij aan om de volgende stappen te volgen. Begin met het verwijderen van zoveel mogelijk stof, vuil en bladeren van het dekzeil met behulp van een bezem of zachte borstel. Vervolgens kunt u een mild reinigingsmiddel zoals afwasmiddel of allesreiniger mengen met water. Gebruik een zachte doek of spons om het dekzeil voorzichtig schoon te maken. Spoel het dekzeil grondig af met schoon water en zorg ervoor dat er geen zeepresten achterblijven. Laat het dekzeil volledig drogen voordat u het opvouwt en opbergt. Om de levensduur van uw dekzeil te verlengen, is het belangrijk om regelmatig inspecties uit te voeren op eventuele schade en deze indien nodig te repareren. Ons deskundige team staat altijd voor u klaar om u te voorzien van advies en hoogwaardige producten voor het schoonmaken en onderhouden van uw dekzeil.