Rubberboot en Buitenboordmotor

Boten & Motoren
Highlights
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Torqeedo Travel 603s Elektrische Buitenboordmotor 2PK Kortstaart
  Normale prijs € 2.074,95 € 1.846,00
 2. Minn Kota Endura C2 30 Lbs Elektrische buitenboordmotor
  Normale prijs € 248,95 € 221,00
 3. Minn Kota Endura C2 50 Lbs Elektrische buitenboordmotor
  Normale prijs € 474,95 € 421,00
 4. Mariner F4M 4 Pk buitenboordmotor Kortstaart
  Normale prijs € 1.189,95 € 1.126,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Op zoek naar een rubberboot? overweeg je om een nieuwe rubberboot te kopen? Dan kun je bij onze specialisten uitstekend terecht. Wij leveren al jaren rubberboten van Talamex. Deze boten onderschedien zich door een prima prijs - kwaliteitverhouding!. We leveren rubberbotyen met zowel lattenbodems, luchtvloeren als aluminiumvloeren.
Maar ook voor een bijpassende buitenboordmotor kujt u bij ons terecht. Als officieel diealer van Mariner motoren staan we u graag bij met advies bij de aanschaf van een buitenboordmotor. Marniner buitenboordmotoren zijn van Japanse makelijk en zijn beroemd om hun verfijnde techniek en betrouwbaarheid.

Ook voor allerlei rubberboot- en buitenboordmotor accessoires kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan Bravo luchtpompen en afdekzeilen voor uw rubberboot maar ook rubberboot-onderhoudsartikelen zoals plaksets en lijm voor PVC of Hypalon. Het gros van de artikelen leveren wij overigens direct uit eigen voorraad en ook nog eens supersnel! Bekijk ons assoriment online!