Minn Kota Endura

Minn Kota Endura

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Varen met een rubberboot, kano of zeilboot is een gemak met de slanke Minn Kota Endura buitenboordmotor. De motor heeft vijf versnellingen vooruit, drie achteruit en een maximale snelheid van 7 à 8 km per uur. De buitenboordmotor werkt op stroom uit een accu. Op vol vermogen vaar je er 1,5 tot 2,5 uur mee, op de laagste stand circa 8 uur. De Minn Kota Endura modellen zijn geschikt voor een vaartuig tot wel 1550 kilo. Bestel de buitenboordmotor eenvoudig online bij Nautic Gear!

Minn Kota Endura C2

In onze webwinkel vind je een ruim aanbod Minn Kota Endura C2 buitenboordmotoren. Deze zijn alleen geschikt voor zoet water en niet te gebruiken in groot open water. Elk model is voorzien van een geruisloze motor en dat is wel zo handig als je graag gaat vissen. De motor heeft een accu indicator waarop je gelijk ziet wat de laadstatus van de accu is. Bij Nautic Gear kun je naast de Minn Kota Endura C2 buitenboordmotor ook een rubberboot kopen. Zo ga je plezierig een stukje varen!

Minn Kota Endura 30

Voor varen met een kleine rubberboot of kano is de Minn Kota Endura C2 30 Lbs buitenboordmotor zeer geschikt. Dit is het lichtste C2 model bij Nautic Gear, van maar 9 kilo. De motor kan een gewicht stuwen van maximaal 850 kilo en verbruikt op vol vermogen 27 Ampère. De steun en de schacht van de Minn Kota Endura C2 30 Lbs buitenboordmotor zijn bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals schokken, stoten en UV-straling. Zo gaat de motor lang mee!

Minn Kota Endura C2 34

Heb je een boot die niet langer is dan 4 meter? Dan is de Minn Kota Endura C2 34 Lbs buitenboordmotor een aanrader! Deze kan een gewicht stuwen van 950 kilo. Op vol vermogen verbruikt de motor 33 Ampère. Je kunt de bedieningshendel van de buitenboordmotor verlengen tot een positie die jij prettig vindt. Bestel gelijk de Minn Kota acculader om de accu van de Minn Kota Endura C2 34 Lbs motor op te laden. Zo kun je straks meteen het water op!