Humminbird Fishfinders

Humminbird Fishfinders
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Humminbird PiranhaMax 4 DI Fishfinder met Spiegeltransducer
  Normale prijs € 309,95 € 269,95
 2. Humminbird Helix 5 Fishfinder DI G2 met transducer
  Normale prijs € 413,95 € 359,95
 3. Humminbird Helix 5 Fishfinder / Kaartplotter CHIRP GPS SI G2 met transducer
  Normale prijs € 598,95 € 510,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 4. Humminbird Helix 7 Fishfinder / Kaartplotter CHIRP GPS MDI G4 met transducer
  Normale prijs € 896,95 € 779,95
 5. Humminbird Helix 7 Fishfinder / Kaartplotter CHIRP GPS MSI G4 met transducer
  Normale prijs € 949,00 € 849,00
 6. Humminbird Beschermkap Helix 5
  Normale prijs € 31,95 € 27,95
 7. Humminbird Beschermkap Helix 7
  Normale prijs € 31,95 € 27,95
 8. Humminbird Beschermkap Siliconen Helix 7
  Normale prijs € 62,95 € 54,95
 9. Humminbird Inbouw Kit Helix 5
  Normale prijs € 67,95 € 58,95
 10. Humminbird Inbouw Kit Helix 7
  Normale prijs € 94,95 € 82,95
 11. Humminbird XNT hektransducer montage beugel
  Normale prijs € 66,95 € 57,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

De Fishfinders van Humminbird staan garant voor professionele kwaliteit aan boord van uw boot!

Of het nu gaat om het basis model de PiranhaMax of zijn grote broer de Helix serie, Humminbird Fishfinders zijn voorzien van de nieuwste technologie om vis nog beter te vinden en te herkennen. Wat is die technologie dan precies? Denk dan aan Side Imaging, Down Imaging en Dual Sonar. Sonar technologie die op zo'n hoge frequentie werkt dat het beeld kraakhelder wordt weergegeven op het display van uw fishfinder. Vis, Vegetatie, gesteente en bodemstructuur wordt zeer scherp weergegeven en is daardoor gemakkelijk te herkennen. Vissers weten met Humminbird Fishfinders precies wat er onder hun boot afspeelt.

Humminbird Fishfinder kopen

Bent u van plan een Humminbird fishfinder te kopen voor op uw boot? Kijk dan zeker bij NauticGear. Wij bieden de PiranhaMax 4, de Helix 5 en de Helix 7 voor zeer voordelige prijzen aan op onze site. En dat is niet alles. Wij hebben de accessoires om uw fishfinder de juiste bescherming te geven of om hem mooi en strak in te bouwen voor een professionele uitstraling van uw console. Wat zijn nou de grote verschillen tussen de modellen?

Humminbird Fishfinder Helix 5

De Humminbird Fishfinder Helix 5 is er in verschillende modellen. De modellen die wij aanbieden zijn sowieso voorzien van GPS. Dan is er het verschil in een SI (side imaging) en een DI (down imaging) model, waarbij de SI modellen standaard ook zijn voorzien van DI. Side imaging geeft helder en overzichtelijk onderwater beeld rondom de boot van boven af. Down Imaging geeft het beeld weer alsof u zelf onderwater bent. De modellen zijn voorzien van AutoChart live waarmee u tot wel 8 uur lang kan opnemen. Zo tekent u zelf een uitgebreide kaart rondom uw favoriete visstek.

Humminbird Fishfinder Helix 7

De Humminbird Fishfinder Helix 7 is qua functies vrijwel gelijk aan de Helix 5. Eén van de verschillen zit hem in het formaat van het display. Waar de Helix 5 een scherm heeft van 5 inch is de Helix 7 toch een slag groter met zijn 7 inch. Het echt grote verschil zit hem in de Mega Imaging. De Humminbird Helix 7 is voorzien van Mega Side imaging en Mega Down Imaging. Dit houdt in dat hij een 3x helderder en scherper beeld geeft dan de standaard side imaging en down imaging. Deze mega imaging heeft alleen een minder ver sonar bereik dan de standaard imaging. Ook de Helix 7 is er in een SI en een DI model.

Humminbird Fishfinder PiranhaMax 4

De PiranhaMax 4 is het basismodel van de Humminbird Fishfinders. Hij heeft dan geen GPS maar als kleine fishfinder levert hij grootse prestaties. Het verschil van de Humminbird PirananhaMax ten opzichte van vergelijkbare modellen van andere merken is dat deze ook ingebouwd kan worden in de console van uw boot. Zo creëert u zelfs met dit model een professionele look and feel.