Mariner buitenboordmotor

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Mariner F2.5M 2.5 Pk buitenboordmotor Kortstaart
  Normale prijs € 1.066,95 € 927,95
 2. Mariner F3.5M 3.5 Pk buitenboordmotor Kortstaart
  Normale prijs € 1.135,95 € 987,95
 3. Mariner F4M 4 Pk buitenboordmotor Kortstaart
  Normale prijs € 1.344,95 € 1.169,95
 4. Mariner F5M 5 Pk buitenboordmotor Kortstaart
  Normale prijs € 1.607,95 € 1.397,95
 5. Mariner F5ML 5 Pk buitenboordmotor Sailpower Langstaart
  Normale prijs € 1.878,95 € 1.633,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 6. Mariner F6M 6 Pk buitenboordmotor Kortstaart
  Normale prijs € 1.902,95 € 1.654,95
 7. Mariner F8M 8 Pk buitenboordmotor Kortstaart
  Normale prijs € 3.026,95 € 2.631,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Ben je op zoek naar een buitenboordmotor van hoge kwaliteit? Kies dan voor de Mariner buitenboordmotor van Nautic Gear! Dit is een krachtige verbrandingsmotor in 4 takt uitvoering. Het voordeel van een buitenboordmotor is het lichte gewicht. Daardoor is de motor gemakkelijk te vervoeren. Wij leveren de Mariner buitenboordmotor van 2.5 tot 8 pk. Afhankelijk van de grootte van je boot kun je een passend model kiezen. Bekijk ons complete aanbod eenvoudig online!

Mariner buitenboordmotor onderhoud

Haal het maximale uit je krachtige Mariner buitenboordmotor met onderhoud op maat. Hiermee verleng je de levensduur van de motor. Wij raden je aan om eens per jaar je buitenboordmotor te onderhouden. Besteed dit uit aan een professional bij jou in de buurt of doe dit zelf. Let tijdens het Mariner buitenboordmotor onderhoud op de volgende onderdelen:

 • Het vervangen van de motorolie
 • Het checken van filters, bougies en staartolie
 • Het controleren of vervangen van de waterpomp (impeller)

Onderhoud je motor nauwkeurig en die perfecte zomerdag op het water kan niet meer stuk!

Mariner buitenboordmotor kortstaart

Voordat je een buitenboordmotor aanschaft is het van groot belang om te kijken hoe hoog de spiegel van je boot is. Bij rubberboten is een Mariner buitenboordmotor kortstaart perfect! Door de naar verhouding lage spiegel heeft een buitenboordmotor met korte staart voldoende lengte om het water te bereiken. Een langstaart is erg handig voor bijvoorbeeld je zeilboot. Doordat de motor redelijk hoog hangt bereikt de schroef alsnog voldoende diepte. Een Mariner buitenboordmotor kortstaart is bij Nautic Gear verkrijgbaar in diverse vermogens.

Mariner buitenboordmotor kopen

Ben je op zoek naar een veelzijdige motor? Je kunt de Mariner buitenboordmotor kopen voor diverse doeleinden! Maak plezier op het water, vis op plekken waar de vangst het beste is of laat je kinderen achter je aan varen met deze betrouwbare buitenboordmotoren. Door middel van de snelle gasbediening kun je zorgeloos het water op! Bij Nautic Gear bestel je een Mariner buitenboordmotor in combinatie met diverse buitenboordmotor accessoires. Profiteer bij Nautic Gear van de scherpste prijzen!