Mariner buitenboordmotor

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Mariner F2.5M 2.5 Pk buitenboordmotor Kortstaart
  Normale prijs € 1.041,95 € 946,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 2. Mariner F3.5M 3.5 Pk buitenboordmotor Kortstaart
  Normale prijs € 1.119,95 € 1.017,95
 3. Mariner F4M 4 Pk buitenboordmotor Kortstaart
  Normale prijs € 1.319,95 € 1.199,95
 4. Mariner F5M 5 Pk buitenboordmotor Kortstaart
  Normale prijs € 1.500,95 € 1.364,95
 5. Mariner F5ML 5 Pk buitenboordmotor Sailpower Langstaart
  Normale prijs € 1.833,95 € 1.666,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 6. Mariner F6M 6 Pk buitenboordmotor Kortstaart
  Normale prijs € 1.759,95 € 1.599,95
 7. Mariner F8M 8 Pk buitenboordmotor Kortstaart
  Normale prijs € 2.969,95 € 2.699,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Bent u op zoek naar een buitenboordmotor van hoge kwaliteit? Kies dan voor de scherp geprijsde Mariner buitenboordmotor van Nautic Gear! Dit is een krachtige verbrandingsmotor in 4 tact uitvoering. Het voordeel van een buitenboordmotor is het lichte gewicht. Daardoor is de motor gemakkelijk te vervoeren. Wij leveren de Mariner buitenboordmotor van 2,5 tot 8 pk. Afhankelijk van de grootte van uw boot kunt u een passend model kiezen. De Mariner buitenboordmotoren vindt u bij Nautic Gear in een klassieke benzine uitvoering, liever een elektrische buitenboordmotor? Bekijk ons complete aanbod eenvoudig online!

Mariner buitenboordmotor onderhoud

Haal het maximale uit uw krachtige Mariner buitenboordmotor met onderhoud op maat. Hiermee verlengt u de levensduur van de motor. Wij raden u aan om eens per jaar uw buitenboordmotor te onderhouden. Besteed dit uit aan een professional bij u in de buurt of doe dit zelf. Let tijdens het Mariner buitenboordmotor onderhoud op de volgende onderdelen:

 • Het vervangen van de motorolie
 • Het checken van filters, bougies en staartolie
 • Het controleren of vervangen van de waterpomp (impeller)

Onderhoud uw motor nauwkeurig en die perfecte zomerdag op het water kan niet meer stuk!

Mariner buitenboordmotor kortstaart

Voordat u een buitenboordmotor aanschaft is het van groot belang om te kijken hoe hoog de spiegel van uw boot is. Bij rubberboten is een Mariner buitenboordmotor kortstaart perfect! Door de naar verhouding lage spiegel heeft een buitenboordmotor met korte staart voldoende lengte om het water te bereiken. Een langstaart is erg handig voor bijvoorbeeld uw zeilboot. Doordat de motor redelijk hoog hangt bereikt de schroef alsnog voldoende diepte. Een Mariner buitenboordmotor kortstaart is bij Nautic Gear verkrijgbaar in diverse vermogens.

Waarom zou ik kiezen voor een Mariner buitenboordmotor?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand zou kunnen kiezen voor een Mariner buitenboordmotor, namelijk:

 • Betrouwbaarheid: Mariner buitenboordmotoren staan ​​bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze worden gebouwd met hoogwaardige materialen en onderdelen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.
 • Prestaties: Mariner buitenboordmotoren bieden uitstekende prestaties en vermogen. Ze zijn ontworpen om snelheid en wendbaarheid te bieden, zodat u moeiteloos over het water kunt varen. Bovendien zijn ze efficënt en zuinig, waardoor u langer kunt varen met dezelfde hoeveelheid benzine.
 • Veelzijdigheid: Mariner buitenboordmotoren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogensniveaus, zodat u de perfecte motor kunt vinden voor uw boot en uw specifieke behoeften. Of u nu een kleine vissersboot hebt of een grote rubberboot, er is bij Nautic Gear altijd een Mariner buitenboordmotor te vinden die bij u past.
 • Onderhoudsgemak: Mariner buitenboordmotoren zijn gemakkelijk te onderhouden en te repareren. Ze zijn ontworpen met eenvoudige, gemakkelijk toegankelijke onderdelen, zodat u snel en gemakkelijk onderhoud of reparaties kunt uitvoeren zonder veel tijd of geld te besteden.
 • Garantie en klantenservice: Mariner biedt een uitstekende garantie- en klantenservice ondersteuning voor hun buitenboordmotoren. En Nautic Gear mag zich officieel Mariner-dealer noemen!

Mariner buitenboordmotor kopen

Bent u op zoek naar een veelzijdige motor? U kunt de Mariner buitenboordmotor kopen voor diverse doeleinden! Maak plezier op het water, vis op plekken waar de vangst het beste is of laat uw kinderen achter u aan varen met deze betrouwbare buitenboordmotoren. Door middel van de snelle gasbediening kunt u zorgeloos het water op! Bij Nautic Gear bestelt u een Mariner buitenboordmotor in combinatie met diverse buitenboordmotor accessoires zoals een brandstoftank. Profiteer bij Nautic Gear van de voordeligste prijzen!