Wallas

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Als je een aangename temperatuur aan boord van je boot wilt creëren, heb je enkel een Wallas kachel nodig! Hiermee kun je zelfs het einde van het vaarseizoen voor je uitschuiven, want je hebt het altijd lekker warm tijdens het varen. De kachels zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar in het uitgebreide assortiment van Nautic Gear. Zo kun je bij ons kiezen voor Wallas bootverwarming inclusief een handige installatiekit. Vocht en kou vormen geen enkel probleem meer dankzij een hoge kwaliteit kachel van Wallas!

Wallas kachel

Je boot op de gewenste temperatuur brengen is geen enkel probleem met een Wallas kachel van Nautic Gear. De verwarmingen zijn in diverse modellen verkrijgbaar, met als grootste verschil dat iedere kachel geschikt is voor een boot van een bepaalde lengte. Een ander groot voordeel aan de kachels is dat ze ontzettend stil zijn. Je geniet daarom behalve van een aangename temperatuur tevens van je rust! Bovendien verbruikt een Wallas kachel heel weinig stroom en brandstof. Ervaar al deze voordelen zelf en bestel je kachel bij Nautic Gear.

Wallas onderdelen

Om het gebruiksgemak van je kachel te verhogen kun je bij Nautic Gear voor verschillende Wallas onderdelen terecht. Diverse in- en uitlaten, slangen en luchtverdelers maken allemaal deel uit van ons ruime assortiment. De specifieke slangen die je kunt kiezen hangen af van het type kachel dat je gebruikt. De verdeling van de warmte en de installatie van je kachel worden een stuk eenvoudiger en overzichtelijker met onze Wallas onderdelen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

Wallas verwarming

Zeker tijdens koude vaardagen en in de nazomer is een Wallas verwarming aan boord van je boot onmisbaar. De kachels van dit vooraanstaande merk zijn efficiënt én geruisloos! Heb je een kleinere boot die je van een aangename temperatuur wilt voorzien? Dan kun je voordelig een petroleumkachel kopen van het merk Tonysun. De kacheltjes van dit merk zijn draagbaar en dus handig te verplaatsen als je van meer of juist minder warmte wilt genieten. Een Tonysun petroleumkachel bestel je, net als een Wallas verwarming, bij Nautic Gear voor een aantrekkelijke prijs.