Wallas Uit-/inlaatslang 28/45 mm RVS

Wallas Uit-/inlaatslang 28/45 mm RVS

Normale prijs € 97,95 € 90,95

Voorraadstatus: Levertijd 2 a 3 werkdagen

Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

Email:
Waardering:
100% of 100
Omschrijving

Deze Wallas roestvrijstalen uitlaatslang is tevens inlaatslang en geschikt voor de meeste Wallas diesel en paraffine kachels. Opgegeven prijs is de prijs per meter. De slang is per meter te bestellen tot maximaal 3 meter aaneengesloten lengte.

  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
  • België € 7,95
  • Veertien dagen bedenktijd
  • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
  • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
  • 2 jaar Garantie

15415 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.2
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00


  • Materiaal: RVS

  • Gecombineerde uit- en inlaatslang

  • Wordt verkocht per meter


Wat moet ik kiezen? Een enkelvoudige of een gecombineerde Wallas uit- en inlaatslang?


Indien u een Wallas kooktoestel op diesel of paraffine aansluit op een spiegel-, romp of dakuitlaat dan kunt u volstaan met een enkelvoudige uitlaatslang. Wanneer u een Wallas Dieselkachel, type 22DT of 30DT of een Wallas paraffine kachel aansluit dan kunt u gebruikmaken van een gecombineerde uit- en inlaatslang. Het voordeel is dat de aangezogen verbrandingslucht vanuit de buitenlucht word aangezogen en dat deze door de aan de binnenzijde lopende uitlaatslang verwarmd wordt. Door het voorverwarmen van de lucht ontstaat een betere verbranding wat zorgt voor betere prestaties en minder verbruik van diesel of paraffine.


Bij de Wallas Dieselkachels 22DT en 30 DT en bij de Paraffine kachels hoeft u echter niet perse gebruik te maken van een gecombineerde uit- en inlaatslang. U kunt ook gewoon een 28 mm enkelvoudige uitlaatslang aansluiten op deze kachels. (binnenste pijpje op de bovenzijde) In dit geval zal de aangezogen verbrandingslucht uit de directe omgeving van de kachel aangezogen worden. Welke keuze het beste is hangt af van uw situatie. Wanneer u een compleet nieuwe installatie aanlegt dan is de gecombineerde slang te adviseren. Wanneer u bijvoorbeeld een Webasto kachel vervangt voor een Wallas en u wilt gebruikmaken van de bestaande, aanwezige uitlaat dan kunt u deze gewoon aansluiten op de Wallas uitlaat aansluiting en kunt u met een enkelvoudige slang toe.

Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren