Ringfenders voor de boot

Ringfenders
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Ringfender Zwart
  Normale prijs € 22,95 € 19,95
 2. Ringfender wit
  Normale prijs € 22,95 € 19,95
 3. Ringfender Navy
  Normale prijs € 22,95 € 19,95
 4. Ringfender Antraciet
  Normale prijs € 22,95 € 19,95
 5. Ringfender Blauw
  Normale prijs € 22,95 € 19,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Ringfender

Een uitstekende ringfender koopt u voordelig bij Nautic Gear! Met een zogeheten ringfender beschermd u de boeg van uw boot tegen beschadigingen van bijvoorbeeld een opgehaald anker. Een ringfender wordt over de ankerketting heen aangebracht. Wanneer het anker is opgehaald en de ketting in het kluisgat verwijnt zit de ringfender tussen de boeg van het schip en het anker in. Op deze manier wordt schade aan de boeg voorkomen door de ringfender. De ringfenders die wij bij Nautic Gear verkopen worden allemaal in Nederland geproduceerd en gemaakt van hoogwaardig kunststof. Wilt u naast het het aanschaffen van een ringfender ook een anker kopen dan hebben wij een zeer uitgebreid aanbod van ankers.

Een ringfender is verkrijgbaar in verschillende kleuren:

 • Zwart
 • Wit
 • Navy (Donkerblauw)
 • Antraciet (Grijs)
 • Blauw (Helder blauw)

Met deze 5 kleuren keuze is er altijd een ringfender die past bij uw bootkleur.

Waar dient een ringfender voor?

Een ringfender kan wroden gebruikt voor het beschermen van het kluisgat in de boeg van je boot.
Wanneer je de ringfender hiervoorgebruikt kan deze tegelijkertijd dienen als markering voor de ankerketting wanneer het anker in het water ligt.
Aan de ringfender zitten 3 kunststof flappen met in elk 2 gaatjes. Deze kunnen gebruikt worden om de ringfender vast te maken en te gebruiken als stootwil of bescherming van een paal of een steiger.

Kortom, de ringfender is een erg handige fender die bijvoorbeeld ook goed als stootwil gebruikt kan worden in kleine bootjes met een zeer laag vrijboord.

Een Ringfender kopen

Wanneer u een ringfender wilt kopen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren ringfenders in princiepe direct uit eigen voorraad, ongeacht welke kleur u besteld. Maar daarnaast biedt het kopen van een ringfender bij Nautic Gear u nog meer voordelen:

 • Voor cut-off tijd besteld en op voorraad? Dan is uw ringfender de volgende dag bij u thuis
 • Keuze uit 5 kleuren
 • Vragen? onze deskundige klantenservice helpt u graag!
 • Haast? Bestel online en haal direct af bij ons magazijn.
 • 2 jaar garantie

Naast een compleet assortiment ringfenders kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld het bootaccessoires en dekuitrusting Bijvoorbeeld reddingsvesten en reddingsboeien zodat u net als alle andere opvarenden veilig en goed uitgerust het water op kan.