Koelkast boot

Koelkast boot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Geniet van gekoelde dranken tijdens je reis met een koelkast op je boot! Met één van onze vele hoogwaardige koelers profiteer je van de hoogste mate van comfort aan boord. We hebben verschillende koelkasten en koel-vriescombinaties op voorraad in diverse formaten. Op deze manier vind je altijd een exemplaar dat qua hoogte, breedte en diepte perfect in jouw boot past. Sla je proviand gekoeld op en je bent helemaal klaar voor de reis. Bestel dé koelkast voor je boot online bij Nautic Gear!

Compressor koelkast boot

Helemaal handig aan boord is een compressor koelkast voor je boot. De hoogwaardige compressor voert de omgevingswarmte af en behoudt zo de gewenste temperatuur. Zelfs in tropische omstandigheden is het kwik in je vriesvak op peil! Zo blijven al je etenswaren lekker vers en kun je heerlijk koken aan boord. Als je een compressor koelkast voor je boot, camper of caravan nodig hebt, bestel je deze natuurlijk vanuit het uitgebreide Nautic Gear assortiment.

Compressor koelkast 12v boot

Om er zeker van te zijn dat de temperatuur van je gekoelde dranken en voedselwaren constant blijft, kies je voor een compressor koelkast voor 12v netspanning op je boot. Deze kun je simpelweg aansluiten op je netstroom om ervoor te zorgen dat je ook tijdens langere reizen van gekoelde dranken kunt genieten. Voor kortere reizen en kleinere boten kun je bij Nautic Gear tevens een koelbox voor je boot bestellen. Je hebt hierbij, evenals de compressor koelkast van 12v voor je boot, het voordeel van een zeer ruime keuze!

Inbouw koelkast boot

Zorg voor extra eenheid in je keukenruimte met een inbouw koelkast voor je boot van Nautic Gear! Elke Dometic koelkast uit de CR-serie is met een handig inbouwframe te bestellen. Koelkasten van ieder formaat kunnen worden ingebouwd. Je kunt je inboedel via onze website bovendien aanvullen met andere 12 volt apparatuur, waaronder waterkokers, stofzuigers en koffiezetapparaten! Dankzij een inbouw koelkast op je boot en andere elektronische voorzieningen heb je alles bij de hand om volop van je bootreis te genieten. Bekijk ons ruime assortiment en bestel vandaag nog!