Acculader boot

Acculader boot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Acculader boot 12 volt

Omdat wij voor iedereen een geschikte acculader willen aanbieden, vind je bij ons ook acculaders voor boten met een accu van 12 volt. De meeste acculaders zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met 10 of 20 ampère. De acculaders zijn zeer gebruiksvriendelijk en zijn geschikt voor maritiem gebruik. Een acculader voor boten met een accu van 12 volt, kun je eenvoudig online bestellen bij Nautic Gear.

Acculader boot 24 volt

Voor boten met een grotere accuspanning vind je bij ons acculaders voor boten met een accu van 24 volt. Deze compacte acculaders zijn verkrijgbaar met één, twee of drie laaduitgangen. Zo kun je eenvoudig meerdere accu’s tegelijk opladen. In onze collectie vind je ook acculaders van ProMariner, die beveiligd zijn tegen oververhitting en te hoge laadstroom. Ook hebben deze een energiezuinige stand, waardoor je extra lang met je acculader kunt doen. Als je een acculader voor je boot met een accu van 24 volt koopt, profiteer je bij Nautic Gear van scherpe prijzen!

Acculader boot kopen

Ga je binnenkort het water op en wil je een acculader voor je boot kopen? Dan vind je bij Nautic Gear een ruim aanbod met acculaders van verschillende merken. In onze webwinkel vind je alles om je boot van stroom aan boord. In deze collectie vind je onder andere onderdelen voor walstroom, interieurverlichting en schakelpanelen. Een acculader voor je boot koop je eenvoudig online bij Nautic Gear. Wij zorgen voor een snelle levering!