Buitenboordmotor trolley

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Buitenboordmotor trolley Hollex TR-60
  Normale prijs € 134,95 € 117,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 2. Odesea TX-65 Buitenboordmotor trolley
  Normale prijs € 137,95 € 98,00
 3. Allpa Transportwagen Opklapbaar voor Buitenboordmotor Aluminium
  Normale prijs € 96,95 € 87,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 4. Buitenboordmotor Trolley Small tot 40Kg Inklapbaar
  Normale prijs € 49,95 € 44,95
 5. Buitenboordmotor Trolley Large tot 60 Kg
  Normale prijs € 64,95 € 59,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 6. Buitenboordmotor Trolley Large PU Wielen tot 60Kg
  Normale prijs € 64,95 € 59,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Buitenboordmotor trolley kopen

Wanneer je op zoek bent naar een buitenboordmotor trolly is er veel te koop. Zeker wanneer je een trolley voor de buitenboordmotor online koopt wil je natuurlijk wel zeker weten dat je de juiste aanschaft. Want er zijn veel verschillende trolleys voor buitenboordmotoren te verkrijgen. Via onderstaande veel gestelde vragen gaan we je helpen met het kiezen van de juiste trolley voor je buitenboordmotor. Vindt je het desondanks toch nog lastig een goede keuze te maken? Bel dan met onze klantenservice. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Wat is een buitenboordmotor trolley

Een buitenboordmotor trolley is een karretje voorzien van meestal 2 wielen waarmee een buitenboordmotor getransporteerd en opgeborgen kan worden wanneer de motor van de boort word afgehaald.
Dit karretje is meestal zo gemaakt dat door het naar achter te kantelen verreden kan worden. Een buitenboordmotor trolley wordt naast transport ook gebruikt wanneer de buitenboordmtor bijvoorbeeld tijdens het winterseizoen wordt opgeslagen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een buitenboordmotor trolley

Het begint met vast te stellen wat het gewicht en de afmetingen van je buitenboordmotor zijn. Deze moet vallen binnen de specificaties van de trolley. Zo moet je buitenboordmotor bijvoorbeeld niet te groot of te zwaar zijn voor de trolley.
Daarom zijn de buitenboordmotor trolleys verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De meeste gangabre trolleys zijn geschikt voor motoren tot 40 a 60 Kg.
Veel trolleys zoals de Odesea buitenboordmotor trolley zijn verstelbaar zodat u ze aan kunt passen aan de buitenboordmtor die eraan gehangen word.

Waar moet ik op letten waneer ik een buitenboordmotor trolley gebruik tijdens de winterstalling van mijn motor?

Wanneer u de buitenboordmotor trolley gebruikt om tijdens de wintermaanden uw buitenboordmotor op te bergen adviseren wij u een trolley aan te schaffen met massieve wielen. Sommige trolleys zijn voorzien van brede luchtbanden.
Deze zijn erg fijn tijdens vervoer bijvoorbeeld over het strand, maar minder geschikt om te gebruiken voor de opslag van uw motor.
U loopt bij dit soort brede luchtbanden namelijk het risico dat een bandje aan een zijde leegloopt. Is de band te ver leeggelopen dan bestaat de kans dat de trolley gaat overhellen en uiteindelijk omvalt.
Daarom adviseren wij hier goed op te letten of te kiezen voor massieve wielen.

Wat is beter een aluminium- of een stalen buitenboordmtor trolley?

Het voordeel van een aluminium buitenboordmotor trolley is natuulijk het lichtere gewicht. Maar de meeste trollys zijn van staal gemaakt. Vaak gegalvaniseerd en soms ook nog gepoedercoat. De meeste trolleys die verkochten worden zijn de stalen variant. Ook stalen trolleys vallen wel mee qua gewicht en zijn in elk geval goed stabiel.