vuilwaterpomp boot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Wil je genieten van een rustgevende tocht zonder je handen vies te maken? Een vuilwaterpomp op je boot doet het zware werk voor jou! In de tank voor grijs water wordt het afvalwater van het toilet, douche en overig sanitair opgeslagen. Wanneer deze tank geleegd moet worden is een goede vuilwaterpomp op je boot een uitkomst. Bij Nautic Gear heb je keuze uit diverse modellen. Kijk online welke het meest geschikt is voor jouw pleziervaartuig. Zo kun je moeiteloos genieten van het goede leven!

Vuilwaterpomp 12 volt boot

Ben je op zoek naar een vuilwaterpomp van 12 volt voor jouw boot? Zoek niet verder, Nautic Gear heeft de beste pomp voor jou! De kracht van een pomp bepaalt hoe snel en hoeveel liter er per minuut uit je afvalwatertank gepompt kan worden. In ons ruime assortiment vind je nog veel meer pompen. Je vuilwaterpomp van 12 volt voor je boot gebruik je natuurlijk voor het vieze water. Daarom hebben wij tevens drinkwaterpompen en bilgepompen te koop in onze webshop. Voor de optimale uitrusting aan boord.

Vuilwaterpomp boot kopen

Bij Nautic Gear profiteer je van een snelle levering als je je vuilwaterpomp voor je boot gaat kopen. Zo kun je alle viezigheid in een rap tempo wegwerken. Wij hebben niet alleen bootaccessoires voor comfort en gemak aan boord. Je veiligheid op het water is misschien nog wel belangrijker. Denk ook aan reddingsboeien of een EHBO-kit aan boord als je een vuilwaterpomp voor je boot gaat kopen. Heb je vragen over andere voorzieningen die wij kunnen bieden? Wij helpen u graag!