Allpa

Highlights

Allpa bootaccessoires uit Nijmegen is al jarenlang een professionele toeleverancier van bootaccessiores,boot-onderdelen en producten voor de watersport.. Al sinds 1971 houdt het bedrijf zich bezig met de verkoop van deze watersportartikelen, onderdelen en accessoires. Allpa bootaccessoires onderscheid zich door een zeer uitgebreid programma en niet alleen op het gebied van de meest gangbare artikelen. Deze Allpa prodcuten zijn in veel gevallen door een handige doe-het-zelfer in te bouwen. Echter er zijn ook bootartikelen van Allpa die wat meer vakkennis vragen tijdens inbouw. 

Ook op het gebied van zeer specifieke technische onderdelen zoals motoronderdelen voor een uiteenlopende reeks merken motoren heeft Allpa een zeer groot aanbod. Alhoewel we dagelijks uitbreiden in het assortiment kan het zijn dat u zaken mist. Belt u ons dan, afhankelijk van het artikel en uw wens kunnen we u mogelijk toch helpen
Maar ook op het gebied van reddingsvesten kunt levert allpa niet alleen eigen merk reddingsvesten zoals bijvoorbeeld de succesvolle antares Ook reddingsvesten van Regatta worden door Allpa gedistrubueert.

Allpa is een bekende leverancier van:

  • Bootstoelen
  • Stuurwielen en systemen
  • Stoel- en tafelkpoten voor de boot
  • Boot koelkasten
  • kunststof luiken
  • Luiksluitingen
  • Boilers
  • Scheepselektro
  • Scheepstoileten

Allpa bootaccessoires en producten

Allpa bootaccessoires besteld u makkelijk en snel via onze website, Bij alle Allpa bootaccessoires staat de actuele levertijd vermeld. Veel artikelen leveren we direct uit voorraad. Hierdoor heeft u uw Allpa producten snel in huis! Heeft u vragen over specifieke bootonderdelen? Dan helpen wij u graag. Overigens leveren wij een selectie van alle Allpa bootaccessoires. Het kan dus zijn dat een speciefiek artikel niet opgenomen is in ons assortiment. Wij zijn altijd van harte voor u bereid speciaal voor u Allpa bootonderdlen te bestellen. Belt u ons dan. Hieraan kunnen wel afwijkende voorwaarden zijn verbonden. Vraag u ernaar bij onze klantenservice.

Allpa Nijmegen

Allpa is al jarenlang gevestigd in Nijmegen. Vandaaruit vindt ook de distributie plaats. Wij leveren Allpa artikelen direct uit eigen voorraad uit ons eigen magazijn centraal in Nederland. Het voordeel voor onze klanten is dat ze razendsnel over hun bestelling kunnen beschikken. Ook wanneer er meedere items van Allpa uit Nijmegen worden besteld. Of wanneer er een combinatie van Allpa artikelen nodig is. Door deze grote beschikbaarheid weten klanten uit de Benelux, Duitsland en Spanje dat ook in die landen bestellingen vlot uitgeleverd worden. Ook wanneer deze worden besteld in combinatie met andere, dan Allpa bootartikelen.

Wie op zoek is naar een Allpa bootstoel kan uiteraard ook bij Nautic Gear terecht. Een veel verkochte Allpa bootstoel is de Coach bootstoel. Dit is een stoel die op veel verschillende boten bruikbaar is en een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding heeft. Naast de Coach bootstoel levert Allpa heel veel andere modellen bootstoelen. U bekijkt ze eenvoudig online. Heeft u vragen over een Allpa bootstoel? Belt u ons dan, wij helpen u graag!