Allpa Bootstoel

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Met een Allpa bootstoel vindt je altijd een ontspannen zit aan boord. Of het nu gaat om een bootstoel, stuurstoel of visstoel voor uw boot.
Bij ons vindt je wat je zoekt. Een Allpa bootstoel is bestand tegen de soms robuuste weersinvloeden op het water en zijn daarnaast ook nog een praktisch.

De meeste bootstoelen hebben een montage maat van 13x13 cm waardoor ze vrijwel altijd passen op de verschillende draaiplateau's en stoelpoten die we leveren.
En in combinatie met onze voordeelbundel zeker de moeite waard!. Een Allpa bootstoel die ook de moiete van het bekijken waard is is de Flip-Up bootstoel van Allpa.

Allpa Coach Bootstoel

Een veel verkochte Allpa bootstoel is de Coach bootstoel. Dit is een stoel die op veel verschillende boten bruikbaar is en een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding heeft.  Wij adviseren u ook een snaar de bundelvoordeel pakketten te kijken. Dit zijn voordeel aanbiedingen waarbij bijvoorbeeld een Coach bootstoel gebundeld verkocht wordt met bijvoorbeeld een draaiplateau en een stoelpoot. Naast de Coach bootstoel levert Allpa heel veel andere modellen bootstoelen. U bekijkt ze eenvoudig online. Heeft u vragen over een Allpa bootstoel? Belt u ons dan, wij helpen u graag!

Heeft u vragen over een Allpa bootstoel? Belt u ons dan, wij helpen u graag! Wilt u tijdens het varen altijd de jusite koers aanhouden? Kijkt u dan eens naar een uitstekend Allpa kompas. Wij leveren de meest populaire modellen direct uit voorraad!

Bootstoel

Een Allpa bootstoel die ook de moeite van het bekijken waard is is de Flip-Up bootstoel van Allpa.