Dekborstel

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Reinig je boot of caravan grondig met een dekborstel. Bij Nautic Gear vind je zelfs een dekborstel set met telescopische steel en bootshaak. Na het wassen van je boot schroef je de borstel van de steel en monteer je de bootshaak, en kun je gebruikmaken van een handige pikhaak! Bij Nautic Gear bieden we je een ruim aanbod reinigingsproducten. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze International antifouling voor een betrouwbare bescherming van je boot tegen groene aanslag. Een dekborstel bestel je voor de scherpste prijs bij Nautic Gear!

Dekborstel met waterdoorloop

Wil je gemakkelijk je boot reinigen? Kies dan voor een dekborstel met waterdoorloop! Het voordeel van deze variant is dat er een slang aan gekoppeld kan worden waardoor je niet langer meer hoeft te werken met een emmer water of zeep. De steel voor een dekborstel is ook los verkrijgbaar! Let hierbij wel op dat zowel de stok als de borstel beschikt over een waterdoorloop. Bestel een dekborstel met waterdoorloop in combinatie met onze poets & onderhoudsmiddelen eenvoudig en snel via onze webshop!

Dekborstel kopen

Bij Nautic Gear kun je een dekborstel kopen voor de scherpste prijs! Let hierbij wel op dat je de juiste koopt. De borstels hebben namelijk verschillende hardheden die variëren van zacht en medium tot hard. De zachte borstel is ideaal voor het poetsen van je polyester romp en veroorzaakt geen krassen. De medium borstel is handig voor de romp en het dek van een wat oudere boot. Je kunt het beste een harde dekborstel kopen voor het schrobben van een teakhouten dek. Let daarnaast goed op de geschikte breedte. Wanneer je de breedte van je gangboord meet, weet je zeker dat je ieder plekje op je boot grondig kunt reinigen.