International antifouling

International antifouling

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Houd volledige controle over je boot met de hoogwaardige International antifouling van Nautic Gear. Het van oorsprong Engelse bedrijf International Paint is al sinds 1881 actief en marktleider op het gebied van beschermende coatings. Hun antifouling coatings behoren dan ook tot de beste beschermlagen voor boten in alle verschillende wateren. De International antifouling is eenvoudig aan te brengen met behulp van de antifouling verfrollers van Nautic Gear.

International antifouling Interspeed

Voor boten die zich in zoet- en zoutwater bevinden is International antifouling Interspeed een perfecte keuze. Deze coating is geschikt voor alle soorten schepen. Ongewenste aangroei heeft op zowel snelvarende als droogvallende schepen geen schijn van kans! Bovendien is de International antifouling Interspeed zeer handig omdat deze over bijna alle harde antifoulings kan worden aangebracht. Vanwege de algemene toepassing van de coating is deze beschermlaag voor iedere kapitein en bootsman van harte aan te bevelen!

International antifouling Micron Plus

Bereid ruim voor het begin van het hoogseizoen je boot goed voor met de International antifouling Micron Plus van Nautic Gear! Boten die varen in zoet, zout en brak water kunnen met deze coating beschermd worden. Het is wel belangrijk dat de beschermlaag zes maanden tevoren op je zeil- of motorboot wordt aangebracht. International antifouling Micron Plus is geschikt voor alle oppervlakken, inclusief aluminium en kan voordelig bij Nautic Gear worden besteld!