Elektrische vouwfiets boot

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Elektrische vouwfiets Bohlt X160
    Normale prijs € 1.528,95 € 1.493,95
    (Tijdelijk) niet leverbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Een elektrische vouwfiets aan boord van uw boot geeft u een enorme, comfortabele vrijheid! Even een boodschapje doen bij een bakker verder op is gen uitdaging meer maar wordt met een elektrische vouwfiets een plezier tochtje. Even de buurt verkennen, naar een leuk dorp 30 Km verderop? Met een elektrische vouwfiets aan boord van uw boot wordt dit allemaal mogelijk. Tuurlijk, je kan ook kiezen voor een "standaard" vouwfiets maar een elektrische vouwfiets geeft toch echt meer comfort terwijl het qua opbergruimte nauwelijks meer in beslag neemt dan een standaard vouwfiets.
De elektrische vouwfietsen die wij bij Nautic Gear verkopen hebben we zorgvuldig geselecteerd op een paar belangrijke eigenschappen: Hij moet snel in- en uit te klappen zijn zonder gereedschap. Het gewicht moet zo laag mogelijk zijn en de actieraduis zo groot mogelijk waarbij de accu ook weer snel volledig opgeladen kan worden en uitneembaar is.

Elektrische vouwfiets kopen

Maar wat we ook schrijven, het beste is om zelf het comfort en gemak van een elektrische vouwfiets te ervaren.
Daarom nodigen we u van harte uit om, na het maken van een afspraak, een proefrit te komen maken.
Beoordeel zelf onze elektrische vouwfietsen tijdens het fietsen. Oordeel zelf of dit de elektrische vouwfiets is die u aan boord van uw boot wilt gebruiken.

Verbaas u over het lichte gewicht, de goede zit en het fijne stuur. Het LCD display geeft u tijdens het fietsen allerlei informatie of snelheid, afgelegde kilometers en de status van de accu. U zult ongetwijfeld enthousiast raken.

Wat kost een elektrische vouwfiets?

Er zijn intussen talloze elektrische vouwfietsen te koop, waarbij de kosten varieren van 500 tot 2500 euro. Eerst is belangrijk om te kijken naar het gebruik, want wanneer u de fiets slechts zelden gebruikt kiest u mogelijk voor en budget oplossing. Daarbij is het wel zaak goed op de kwaliteit en de service mogelijkheden te blijven letten.
Want een voordelige fiets die niet gerepareerd kan worden als er onverhoops iets stuk zou gaan is dan vanzelf een dure aankoop geweest.
De elektrische vouwfietsen die wij leveren zijn van het merk Bohlt. Dit merk onderscheid zich door het lichte gewicht, grote actieradius en snelle oplaadtijd en extreem lichte gewicht. Erg handig wanneer u de elektrische vouwfiets mee neemt aan boord van uw boot.
Daarnaast is het van belang om te kijken naar de contructie van de vouwfiets, is deze makkelijk in- en uit elkaar te halen, zonder gereedschap?
Is de fiets uit de verpakking ook snel rijklaar te maken?
Heeft u nog vragen of wilt u een proefrit maken? Bel ons en wij helpen u graag!