Imray Kaarten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst

Imray Waterkaarten


Een Imray waterkaart aan boord van uw boot of schip is de basis waarmee u een veilige tocht kan maken wanneer u met de boot naar het buitenland zou willen varen. De kaarten staan bekend om hun accurate en heldere lay-out en alle belangrijke nautische gegevens die u nodig heeft om goed te kunnen navigeren op uw reis zijn duidelijk aangegeven. De papieren waterkaarten van Imray zijn een perfecte aanvulling op de ANWB waterkaarten binnen Nederland en zorgen er voor dat u van A tot Z uw vaartocht kan uitstippelen. Als pleziervaarder die naar het buitenland wil zijn de Imray waterkaarten dus onmisbaar aan boord!

De Imray waterkaarten worden bijgehouden door de cartografen van Imray zelf, ware experts op hun gebied. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u met een Imray waterkaart gedetailleerde informatie heeft waardoor u veilig naar uw plek van bestemming kan navigeren met de boot. Is een waterkaart eenmaal gemaakt dan houdt het daar voor Imray natuurlijk niet op. Het bijhouden van een waterkaart in een bepaald vaargebied is een continu proces om er voor te zorgen dat alles helemaal up-to-date blijft. Zijn er aanpassingen dan worden deze door Imray ook altijd verwerkt en u vind deze terug op www.imray.com/corrections.

De Imray waterkaarten bedekken een groot deel van de wereld. Vooral de C-serie van Imray is een populaire serie in Nederland. Het bedekt een groot deel van de Noordzee, de Duitse bocht naar het zuiden toe langs Dover Straight, Het Kanaal en verder naar het zuiden langs Frankrijk. Bij NauticGear.nl vind u een groot assortiment aan Imray Waterkaarten zodat u altijd vanaf Nederland uw vaartocht kan beginnen.

De papieren waterkaarten van Imray zijn speciaal gemaakt voor gebruik aan boord van de boot. Zo worden de kaarten geprint op speciaal waterbestendig papier en worden ze geleverd in een beschermende plastic map. De kaarten zijn handig gebundeld in een compact formaat zodat ze niet enorm veel ruimte innemen en u ze dus ook makkelijk kan opbergen op de boot.

Als aanvulling op de papieren waterkaart van Imray is een elektronische waterkaart voor uw kaartplotter een zeer goede optie. Bij NauticGear.nl vind u een compleet assortiment aan elektronische waterkaarten van Navionics, Garmin en Raymarine Lighthouse.

Bent u van plan om met de boot een verre bootreis te maken naar het buitenland dan is een Imray waterkaart dus een absolute must. Schaf uw Imray waterkaart dus vandaag nog aan bij NauticGear.nl en u heeft hem in no-time in huis. Bent u er niet helemaal zeker van welke kaart of kaarten u precies moet hebben schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zullen u hier graag mee ondersteunen!