Ventilatierooster Boot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Op zoek naar een ventilatierooster voor uw boot? Wij helpen u graag! Bij Nautic Gear vindt een de hardstlopende ventilatorroosters voor montage aan of op uw boot.Of het nu gaat om een ventilatierooster voor motorventilatie of een rooster waarmee u uw kajuit of bakskits kunt ventileren, bij ons vindt u een afgestemd assortiment. Een veel verkocht ventilatirooster zijn de types die door de huid van de boot gemonteerd worden en waarop een slang van een Bilge ventilator wordt aangesloten. We verkopen deze in het wit en in zwarte uitvoering. Maar ook een aantal standaard ventilatieroosters met lamellen zijn bij ons verkrijgbaar en i diverse maten.

Talamex Ventilatierooster

Een Talamex ventilatierooster zit altijd goed en is van prima kwaliteit. Talamex ventilatieroosters zijn er in verschillende maten en vormen. Maar ook in speciale designs zodat het rooster niet alleen functioneel is maar er ook nog eens goed uitziet! Heeft u vragen over een Talamex ventilatierooster? Onze klantenservice helpt u graag met het maken van de juiste keuze!

Ventilatierooster RVS

Op sommige plaatsen is een RVS ventilatierooster een goede keuze. Een ventilatierooster RVS is verkrijgbaar in RVS 304 en zijn daarmee prima geschikt voor binnengebruik op zeegaande schepen. Naar wens zijn deze verkrigbaar met of zonder muggengaas.