Bootonderhoud

Bootonderhoud & Verf
Highlights

Wil je zo lang mogelijk plezier hebben van je boot? Een goed bootonderhoud is dan erg belangrijk. Je auto geef je meestal jaarlijks een kleine en een grote beurt en de tuin pak je aan in het voor- en najaar. Wanneer je je boot ook twee keer per jaar bij langs gaat zul je zien dat je er meer en langer plezier aan zal beleven. Bootonderhoud betekent in elk geval goed reinigen en reparaties uitvoeren. In ons assortiment vind je alles om de halfjaarlijkse beurt aan je boot te geven!

Bootonderhoud artikelen

In ons aanbod vind je een uitgebreid assortiment aan bootonderhoud artikelen. Voor een goede reiniging hebben wij de juiste onderhoudsmiddelen. Je boot poetsen gaat een stuk makkelijker wanneer je de juiste producten hiervoor gebruikt, en die hoeven echt niet duur te zijn! Je boot opnieuw in de international antifoulingzetten is ook een typisch winterklusje. Antifouling is een coating die ongewenste aangroei tegengaat. Deze beschermende laag kun je het beste aanbrengen met speciale antifouling verfrollers. Bootonderhoud artikelen zijn een belangrijk onderdeel van de bootuitrusting!

Bootonderhoud artikelen kopen

Bij Nautic Gear kun je alle bootonderhoud artikelen kopen! Je boot winterklaar maken kan met antivries voor je boot. Zo kom je vorstvrij de winter door. En met het juiste gereedschap repareer je elk defect in een handomdraai. Heb je vragen over welke producten je het beste kunt gebruiken voor jouw boot? Wij helpen je graag! Neem contact op met onze ervaren medewerkers. Wanneer je bij Nautic Gear je bootonderhoud artikelen gaat kopen kun je rekenen op een snelle levering. Het is tevens mogelijk je bestelling bij ons in het magazijn in Ede af te halen.