Reddingsboei

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Als de nood het hoogst is, is Nautic Gear nabij! In onze uitgebreide webwinkel kun je voordelig een reddingsboei met verlichting aanschaffen die zorgt voor veiligheid en zichtbaarheid voor passagiers die te water zijn geraakt. Deze reddingsuitrusting is in meerdere formaten en modellen beschikbaar in ons ruime assortiment. Alle exemplaren zijn zeer licht van gewicht, zodat je de boei zeer trefzeker kunt uitwerpen. Een hoog drijfvermogen en duidelijke verlichting in één vind je in een reddingsboei van Nautic Gear!

Reddingsboei Besto

Hoge kwaliteit in veiligheid, dat is waar een reddingsboei van Besto voor staat. Al sinds 1920 worden door dit veelgeprezen merk de beste reddingsuitrustingen geproduceerd. Reddingsvesten van Besto zijn eveneens zeer betrouwbaar en volop verkrijgbaar in onze webwinkel. Een reddingsboei zorgt ervoor dat hulpbehoevenden snel en veilig aan boord kunnen worden gehesen. Wil je het hoofd boven water kunnen houden en goed zichtbaar zijn terwijl je drijft? Dan is een reddingsboei van Besto altijd een verstandige keuze!

Hoefijzer reddingsboei

Je kunt direct hulp verlenen aan iemand die in het water is gevallen met een hoefijzer reddingsboei! Deze hoef je niet eerst op te blazen. De boei vult zichzelf met lucht zodra deze het wateroppervlak raakt. Een bijkomend voordeel is dat de boei zeer compact is en daarom eenvoudig op te bergen. Je kunt de hoefijzer reddingsboei moeiteloos aan de reling van je boot bevestigen, waar je het reddingsmiddel altijd terug kunt vinden als je het nodig hebt. De boei is voorzien van een lampje zodat de persoon in het water altijd goed zichtbaar is. Heb je meer licht nodig? Bekijk dan ook eens de Navigatieverlichting afdeling van Nautic Gear!

Reddingsboei houder

Het is belangrijk dat je je reddingsboeien op een gemakkelijk te bereiken plek bewaart. Om rondslingeren te voorkomen kun je bij Nautic Gear een reddingsboei houder bestellen. We hebben verschillende houders op voorraad voor uiteenlopende reddingsmiddelen. Neem bijvoorbeeld de hoefboeihouder voor een ronde boei. Deze heeft een handige reling connector, zodat het plaatsen ervan zeer eenvoudig is. Bewaar je reddingsuitrusting op een eenvoudig te bereiken plek met een reddingsboei houder. Bij Nautic Gear bestel je deze voordelig online!

Reddingsboei kopen

In onze uitgebreide webshop kun je voordelig een reddingsboei kopen die volledig voldoet aan jouw wensen. Het grote Nautic Gear assortiment heeft alles in huis om je bootreis veilig te laten verlopen. Niet alleen drenkelingen maar ook je boot zelf is goed zichtbaar voor andere boten als je een Radarreflectorgebruikt. En moe je onderweg eerste hulp verlenen? Dan kun je bij ons voordelig volledige EHBO-kits bestellen. Maar eerst moet je de drenkeling uit het water halen! Voor het geval dat het zover komt kun je bij ons een betrouwbare reddingsboei kopen. Bestel eenvoudig online!