Walstroom

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Tijdens het varen wordt je accu meestal opgeladen door de dynamo van de motor. Maar wanneer je boot stil ligt is dit niet het geval. Hier biedt walstroom uitkomst! Door gebruik te maken van een elektriciteitsaansluiting van wal, kun je eenvoudig stroom gebruiken wanneer je aangemeerd bent. Hierdoor kun je bijvoorbeeld stofzuigen, tv kijken of de magnetron gebruiken. Het allerbelangrijkste is dat je ook je accu op kunt laden, waardoor je de volgende dag weer zorgeloos kunt varen! Wanneer je stroom op het water gebruikt, staat veiligheid natuurlijk voorop. Daarom zijn onze walstroom benodigdheden uitgerust met afgedichte onderdelen, waardoor ze bestendig zijn voor nautische omstandigheden!

Walstroomkabel

Om walstroomkabel is nodig om van het aansluitpunt op de steiger naar uw boot te komen. zo walstroomkabel is verkrijgbaar in verschillende lengtes met verschillende stekkers Het meest voorkomend is een walstroomkabel met CEE stekkers aan begin en einde. Een goede walstroomkabel heeft een neoprene buitenmantel. Deze zijn daardoor niet voordelig maar wel erg duurzaam, sterk en blijven soepel ook bij kou. Daardoor is zo'n neopreen walstroomkabel erg makkelijk in gebruik. Daarnasast gaan ze ook veel langer mee dan een kabel van pvc. Veel mensen kieen voor een geel gekleurde walstroomkabel. Het voordeel van deze gele kleur is dat hij veel beter zichtbaar is op een steiger, ook wanneer het schemert.

Walstroom stekker

Om gebruik te kunnen maken van elektriciteit van het vasteland heb je de juiste walstroom stekker nodig. Het is belangrijk om hierbij te kijken naar de stroomsterkte. Daarnaast is het van belang om een stekker uit te kiezen die overeenkomt met de aansluitstekker van je boot,niet alleen qua model maar ook qua maximale belastbaarheid. Dit kan 16 of 32 ampère zijn. Ook de kabeldikte moet geschikt zijn voor de walstroom stekker die jij aanschaft. Alle benodigde boot elektra vind je bij Nautic Gear en bestel je snel en eenvoudig online in onze webshop!

Walstroom boot

Wanneer je gebruik maakt van walstroom op je boot ben je bij Nautic Gear aan het juiste adres! Onze walstroomkabels zijn gemaakt van neopreen wat de kabels soepel maakt. Hierdoor kun je de stroomkabel eenvoudig oprollen, zelfs bij koude temperaturen! Dankzij de gegoten stekkers zijn de producten uitermate geschikt voor buitengebruik. Heb je geen 220v aansluiting maar wil je wel gebruik maken van 220v? Bekijk dan onze 12v naar 220v omvormer. Ga voor gemak en bestel walstroom voor je boot in een complete set, waardoor het je aan niets ontbreekt!

Walstroom aansluiting

Als je niet precies weet welke walstroom aansluiting je nodig hebt? Dan kun je altijd terecht bij Nautic Gear voor al je vragen. Wij helpen je graag verder! Wij bieden een hoop producten gerelateerd aan walstroom aan zodat je altijd een passend model kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan aardlekschakelaars om schade aan je boot te voorkomen. Neem gerust contact met ons op voor al je wensen, vragen of opmerkingen en bestel een walstroom aansluiting voor de scherpste prijs! Bij Nautic Gear kun je rekenen op persoonlijk advies en een snelle levering.